maanantai 13. joulukuuta 2010

Meikkisiveltimiä netistä: Sigma

Photobucket

Sigma on keskittynyt myymään meikkisiveltimiä ja nousi nopeasti yhdeksi omaksi suosikikseni. Sivut ovat siistit, selkeät ja tuotteista on otettu todella hyvät tuotekuvat. Miksi tällaiset siistit ja nätit sivut ovat niiin harvassa kun on kyse kosmetiikka-alan firmoista :D?

Tilasin omat meikkisiveltimeni perjantaina 22.10 ja paketti lähti matkaan maanantaina 25.10. Postiluukusta kuului iloista kolinaa jo maanantaina 01.11 eli matkustamiseen meni aikaa ainoastaan seitsemän päivää. Siveltimet oli pakattu muoveihin ja muovit taas kauniiseen joulunpunaiseen kangaspussiin :). Mukana tuli vielä kaksi pientä kuvastoa Sigman kaikista siveltimistä.

Photobucket

Kynäsivellin "E30" ja häivytyssivellin "E35" maksoivat kumpikin $9 eli noin kuusi euroa mikä ei todellakaan ole paha hinta laadukkaasta meikkisiveltimestä. Toimituskuluja tuli neljä euroa.

Photobucket

Molemmissa siveltimessä on todella jämäkät varret ja ne tuntuvat tosi hyvältä ja tukevalta kädessä. Ei ollenkaan liian paksuja ja kömpelöitä, mutta ei myöskään sellaisia halvan ja rimpulan oloisia mitkä eivät tahdo edes pysyä kädessä. Varret ovat myös sopivan pituisia, eli ei mitään huonoa sanottavaa.

Photobucket

Tuleeko teille näistä Sigman siveltimistä mieleen eräs kolmikirjaiminen firma joka valmistaa myös muun muassa meikkisiveltimiä ;)?

Temptalian blogissa on verrattu Sigman ja MACin siveltimiä keskenään eli jos kiinnostusta löytyy niin käykäähään kurkkaamassa. Samassa blogissa on vastattu myös todella moneen Sigman meikkisiveltimiin liittyviin kysymyksiin.

Ovatko Sigman meikkisiveltimet teille tuttuja?

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi, en ollu koskaan kullukkaan Sigmasta ennen tätä postausta, ainakaan tässä yhteydessä! (matikan kirjat on meillä Sigmoja.. :D)

  Innostuin tästä kyl tosi paljon, tarvetta siveltimille on aina, joten tilaukseen taitaa päästä lähiaikoina ainakin tuo häivytyssivellin. =)

  VastaaPoista
 2. Mulla on muutama Sigman sivellin ja oon ihan tyytyväinen hintaan nähden ainakin näin muutaman kuukauden kokemuksella paitsi poskarisiveltimestä katkeilee välillä karvoja. Tykkään siitä pienemmästä häivytyssiveltimestä (E25) , mutta senhän saa kai kaupan päällekin matkakokoisena jos tilaa yli 30 dollarilla. Mun mielestä laatua voi kommentoida vasta kun näkee miten siveltimet kestää pidemmän päälle. Mua kuitenkin ärsyttää Sigmassa muutama juttu..

  Ensinnäkin, miksi pitää kirjoittaa isosti "USA" siveltimen varteen, kun toiselle puolelle on huomaamattomasti kaiverrettu "Made in PRC". Mulle tuli ainakin vähän huijattu olo, kun tuon huomasin kotona. Samalta tehtaaltako nuo tuleekin kuin esim. Coastal Scentsin siveltimet? ;)

  Toiseksi, oudoksuttaa se älytön hehkutus Youtubessa ja blogeissa noista siveltimistä ja jos joku erehtyy vähän kritisoimaan (kuten esim. MissChievous aika vasta) niin saa niskaansa hirveän hatemail-sarjan. Mihin unohtui pros/cons-näkökulmat?

  Kolmanneksi, löysin muutaman arvostelun, jotka oli tehty vuosi siveltimien käyttöönoton jälkeen ja muutama sivellin oli aika pahasti hapsuuntunut ja erityisesti yksi musta sivellin oli haalistunut aivan harmaaksi. Siis väri lähtenyt siitä pesussa! :O Ei ne nyt niin halpoja mun mielestä ole, että voisi olettaa kestävän alle vuoden. Ainakin ne mun CS:n siveltimet on kestäneet pidempään käytössä ja ne on Sigmaa edullisempia.

  Neljänneksi, en oikein arvosta sitä Macin siveltimien nimien kopioimista. Erityisen hämäävää etenkin niiden siveltimien kohdalla (esim SS219/E30), jotka olivatkin erilaisia kuin MACin vastaavat. Ois kannattanut ennemmin keskittyä tekemään laadukkaita siveltimiä kuin "sinnepäin kopioita". Mä uskon tosin, että firma sai hyvän joukon asiakkaita MAC-nimiä käyttämällä ja nyt pystyivät vaihtamaan nimet omiin.

  Tulipas pitkä kommentti :D

  VastaaPoista
 3. Veeu (=
  Mukavaa kuulla kun postauksesta on ollut hyötyä, toivottavasti tykkäät siveltimistä jos päädyt niitä Sigmalta tilamaan :).

  keijukainen
  Olet kyllä oikeassa, sen varsinaisen ja lopullisen laatuarvioin voi tehdä vasta kun sivellin on ollut käytössä vähintään ainakin puoli vuotta ellei jopa vuoden.

  Minä kuulin Sigman siveltimistä vasta joku puoli vuotta sitten erään blogin yhteydessä. Youtube-meikkivideoita en juuri katsele koskaan eli Sigma-buumi on ihan vieras asia :D. Taitaa olla siis enemmin jenkkien juttu ko merkki? Fanaattisuus on kyllä ärsyttävää oli asia mikä tahansa :I.

  Pitääkin tarkkailla noita siveltimiä vielä isomman suurennuslasin kanssa, CS ja NYX siveltimet ovat jotkut olleet minulla varmaan jo kaksi vuotta eikä yksikään ole muuttunut huonoon suuntaan. Tämmöiset vertailujutut ovat kyllä mielenkiintosia :).

  Tuo on kyllä hassua, monet sanovat että MAC-numeroiden kopiointi on ärsyttävää mutta sitten kuitenkin ärsyttää myös se että ne samat numerot eivät kuitenkaan vastaa "samaa tuotetta" kuin MACilla :D. Eli ns kopio ei olekkaan kopio.

  VastaaPoista
 4. Heippa! Tulin "vastavierailulle" ja muistin, että olenhan mä sun blogissa käynny muutamia kertoja joskus viime vuoden puolella. ;)

  Mä olen ollu kiinnostunu noista Sigman siveltimistä, mutta en ole tienny, että ovatko hyviä. Taidanpa siis ostaa jossakin vaiheessa. ;)

  VastaaPoista