perjantai 19. kesäkuuta 2015

Miksi lähdin kosmetiikkablogiportaalista?


Noin puolitoista viikkoa kunnes koittaa virtuaalimuuton aika, jeeee! :)

Minun ei kannata julkaista blogikirjoituksia enää tässä osoitteessa, eli aurinkovoidepostaukset, mitä mukaan festareille -vinkit, kesän kynsilakkaesittelyt, viimeaikaiset blogimiitit ynnä muut kirjoitukset tulevat näkymään sitten uuden osoitteen puolella. Toivottavasti jaksatte siellä ruudun toisella puolella odotella muuttoon asti. :)

Mikäli kirjoittaisin aktiivisesti uusia blogipostauksia tänne puolelle, joutuisin ne joka tapauksessa siirtämään muuttopäivänä muualle manuaalisesti, eli tässä säästyy aikaa ja vaivaa. Voisi muuten ”vähän harmittaa” jos olisin blogannut vaikkapa päivittäin tai päättänyt lähteä PM:stä joskus vuoden tai useamman jälkeen…


Portaalista lähtemistä seuraa usein spekulaatiota siihen johtaneista syistä. Aikani katselin ympärilleni enkä täysin pitänyt näkemästäni ja kuulemastani, joten päätin, ettei blogini tulevaisuus ole PM:n puolella. Itse blogillani ei ollut mitään hätää eikä taustalla ole mitään saavuttamattomia tavoitteita tai epärealistisia odotuksia. Mutta blogi ei toimi tyhjiössä, vaan sen ympärillä toimii yhteisö, ja viimeisen neljän kuukauden aikana se on ollut tämä portaali. Minua itseäni on tähän asti kohdeltu hyvin eikä taustalla ole henkilökohtaisuuksia, mutta vaikka itselläni kaikki olisikin kunnossa, kaikilla muillakin on oltava hyvä olla yhteisössä jotta voisin itse hyvin.

Blogini perustamisen aikaan vuonna 2009 suomalaisia kosmetiikkablogeja oli murto-osa nykyisestä, ja kuuden vuoden aikana blogini on kasvanut suuremmaksi kuin olen kuvitellutkaan. Blogielämää nähneenä haluan identifioitua juuri kosmetiikkabloggaajaksi, enkä lokeroitua mihinkään tiettyyn porukkaan. Siispä hattu päähän ja parempiin paikkoihin.


Oikein ihanaa juhannusta teille kaikille! :)

1 kommentti:

 1. 4 kommenttia Tilannekatsaus blogimuuttoon


  Nonnulanjonna
  perjantai 19. kesäkuu 2015 at 20:38 (2 viikkoa ago)
  Viisaita sanoja ystäväni <3 :)

  Vastaa

  Caz
  perjantai 19. kesäkuu 2015 at 22:23 (2 viikkoa ago)
  You do you girl. :) Aina paras vaihtoehto.

  Vastaa

  JonnaH.
  sunnuntai 21. kesäkuu 2015 at 23:12 (1 viikko ago)
  Tsemppiä muuttoon, tiedän, että on ihan hirveä homma. Meillä oli vielä remppa menossa samaan aikaan niin pää meinasi hajota. Työ palkitaan. ;)

  Vastaa

  Emma
  maanantai 22. kesäkuu 2015 at 09:44 (1 viikko ago)
  Harmi nähdä sun lähtevän mutta onneksi blogia voi seurata ihan niinku ennenkin :) tsemppiä siirtourakkaan, Bloggerissa sitä ei todella oo tehty kovin helpoksi >.< mut sit kun saa sen homman puserrettua niin on varmasti hyvä fiilis! Onnea uusiin tuuliin :) <3

  Vastaa

  VastaaPoista