maanantai 10. elokuuta 2015

Lumenen uusi heleyttävä meikkivoide


Lumene Nude Perfection Glow Heleyttävä Meikkivoide

Elokuussa myyntiin tuleva Lumenen uutuusmeikkivoiteen jo pelkkä nimi suorastaan kutsuu kokeilemaan itseään. Nämä uutuudet lähetettiin minulle testattavaksi, ja valitsin kaksi vaaleinta sävyä jotta näkisitte onko niillä kahdella keskenään suurta eroa. :)

Nude Perfection Glow lupaa peittää kevyesti, kosteuttaa ihoa ja jättää ihon heleäksi ja luonnollisen hehkuvaksi. Tuotteessa on suojakerroin 15. Meikkivoide sopii kuivan ja normaalin ihon lisäksi myös ikääntyvälle iholle.


Sävyt:
0 Light Ivory / Valon hehku
1 Classic Beige / Kultahiekka
2 Soft Honey / Hunajapilvi
3 Fresh Apricot / Aamun kajo
4 Warm Beige / Kesän lämpö

Lumene saa minulta jälleen kiitokset suomenkielisistä sävynimistä. Englanniksi kun kaikki vaaleimmat meikkivoidesävyt ovat lähes aina tylsää ivory-sanalla leikkimistä, tummemmilla meikkivoidesävyillä on aina kauniimpia ja kekseliäämpiä nimiä. :D Valon hehku on kaunis nimi.

"Suomalainen lähdevesi - sisältää ihomme ominaisia mineraaleja - magnesium parantaa ihon vastustuskykyä ja tukee muiden aktiivisten aineiden imeytymistä, natrium ja kalium auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon"

"3D kosteuttava teknologia - hyaluronihapon, alginaatin ja pullulaanin ainutlaatuinen yhdistelmä muodostaa ihon pinnalle molekyyliverkon, joka on täynnä kosteuttavia ainesosia. Kosteuttavat ainesosat vapautuvat iholle vähitellen"

"Suomalainen lakan siemenuute - sisältää antioksidantteja jotka ravitsevat ihoa. Lakan puhdistavat ominaisuudet saavat ihon näyttämään kirkkaammalta, heleämmältä ja hehkuvammalta"

- Lumene


Täytyy todeta, että minulle jäi meikkivoiteesta "no jaa"-olo.

Jos en tietäisi, voisin luulla tämän olevan meikkivoiteen sijaan BB-voide. Meikkivoiteen koostumus on kevyt ja se tuntuu sormissa kermaiselta ja levittyy iholle todella nätisti. Ohuen koostumuksen vuoksi tällä ei peitetä punoittavia nenänpieliä, finnejä tai tummia silmänalusia. Meikkivoide jättää kasvot pehmeäntuntuiseksi. Meikkivoiteen tuoksu saa erityismaininnan, siinä on ihana tuoksu! Hmmm... siitä tulee ehkä mieleen vadelmainen mehujää?

Vaalein sävy (0) tasoitti hyvin kevyesti ihoni sävyä, ja "kasteenraikas hehku" näkyi lähinnä pisamien päällä ja aivan pienenä hohteena muualla ihollani. Tummempi sävy (1) ei ole järisyttävästi tummempi, mutta sen kanssa iholle tuli enemmän Lumenen lupaamaa kasteenraikasta hehkua. Sävy 1 saattaa olla jopa liian tumma sille ihoni alueelle jossa ei ole pisamia, kuten hiusraja, mutta se kohta ihostani onkin yhtä tummaa kuin tulostuspaperi.

Summasummarum?
Mitä tummempi meikkivoidesävy, sen hehkuvampi lopputulos. Mitä ruskettuneempi iho, sen hehkuvampi lopputulos. Olen käyttänyt itse BB-voiteen ja hohtopuuterin yhdistelmää ja tässä Lumenen tuotteessa nuo kaksi hieman yhdistyvät mutta omalla vaalealla ihollani ei tästä meikkivoiteesta ole päätähdeksi. Kasvoiltaan ruskettuneempi tyyppi saa tästä meikkivoiteesta varmasti enemmän iloa irti. :)

Hintaa meikkivoiteella on n. 17,90€

1 kommentti:

  1. Mä niin tiedän, että tää meikkivoide on mun juttu, vaikka sulla oli no jaa -olo. En oo vaan vielä ehtinyt testaamaan. :)

    VastaaPoista