sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Frettien rento sunnuntai

idnestori

Karvaista sunnuntaita!

Täällä vietetään rauhallista ja harvinaisen löysää sunnuntaita, tultiin juuri sunnuntaisaunasta ja nyt on kynnet sormenpäissä sekä varpaissa joulukuosissa!


Olen pyörinyt yökkärissä koko päivän ja työntänyt nenän ulos ainoastaan parvekkeen puolelle. Pyykit on pesty, jääkaappi syöty lähes kokonaan tyhjäksi, kämppä puunattiin viikko sitten lattiasta kattoon ja muutkin kotiaskareet on jo hoidettu. Ainoa tehtävä asia on enää bussilippujen tilaaminen, laskin että niitä pitää tilata joulun ja uuden vuoden akselille vähintään viidet kappaleet - jo pelkästään itselleni. :D Onneksi tykkään matkustaa auton kyydissä, voisi muuten ottaa päähän ympäri Suomea reissaaminen.


Ensi viikolla se sitten tosissaan alkaa. Matkustaminen ympäri Suomea, samojen ruokien syöminen eri osoitteissa sekä loputtomat Pandan juhlapöydän konvehdit. 


Olen luovuttanut lumen suhteen tänäkin vuonna. Mieli tekisi varata liput mahdollisimman pohjoiseen Suomeen ja nauttia lumen tuomasta valosta ja raikkaasta pakkasilmasta. Tympii ihan mahottomasti tämä jatkuva pimeys ja märkä keli! Hitsi vie, meillä sataa vettä useammin kuin Englannissa ja jouluna on lämpöisempää kuin juhannuksena. -____-

8 kommenttia: