torstai 28. tammikuuta 2016

Suihkutettava vartalovoide on talvi-ihon piristys

idvaseline

Vartaloni ihoa ei kiristä eikä vaivaa kuivuuden tunne edes talvipakkasilla. Ihoni pärjää itsekseen, ja saatan näyttää vartalovoidetta esimerkiksi säärilleni lähinnä karvanpoiston jälkeen.

Ihoa olisi tietenkin hyvä kosteuttaa, mutta suoraan sanottuna tahmatassushow ei voisi vähempää kiinnostaa - etenkään kun ihoni ei vihjaile kosteuden puutteesta. Haluan suihkun tai saunan jälkeen pukeutua heti löysään yöpaitaan ja pesiytyä pehmoisen viltin alle katsomaan sarjoja Netflixistä. Tähän pyhään mukavuuskuplaan ei kuulu tahmaiset kintut ja niiden kuivumisen odottelu.

Vaikka vartalovoiteet eivät minua juuri kiinnosta, bongasin Anttilasta viime kesänä jotain mielenkiintoista!


Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser

Vaselinen kosteussuihke on niin helppo ja näppärä kuin se antaa ymmärtää. Tätä voi suihkuttaa iholle vaikka ohimennen, ja iho on hetkessä täysin kuiva eikä se jätä ihoa yhtään tahmeaksi. Vaatteet voi pukea ylle vaikka heti! Kosteusteho ei ole erityisen suuri, mutta minulle se passaa juuri tällaisenaan.

Pullo suihkii tavaraa ulos mistä tahansa asennosta, ja suihku tulee ulos pehmeänä ja tasaisena. Korkissa oleva lukko estää suihkuttelun ympäriinsä eli tätä on turvallista kantaa myös laukussa mukana.


Mille tämä sitten tuoksuu? Tuoksu on hyvin mieto, ja en yhdistä tätä tuoksua mihinkään tuntemaani asiaan. Ehkä vähän sellainen kosteusvoidemainen tuoksu?  

Olen saanut blogin kautta myös Vaseline Intensive Care Cocoa -version ja se tuoksuu herkulliselle kaakaovoille, njam! ^___^ Tuote myös korostaa ihon omaa hehkua.
...jos siis olet yhtään minkään värinen iholtasi. Omalla lumenvalkoisella hipiällä hehkusta saa vain haaveilla. :D

4 kommenttia:

 1. Taidan tän ostaa testiin seuraavaksi. Ainut mitä mietin on et onnistunko sohottelemaan voidetta ympäriinsä kylppäriä ja sitten on liukasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niiiin hienojakoista se suihke, että sitä vaaraa ei onneksi ole! :D

   Poista
 2. Multa löytyy myös nämä molemmat ja tällä hetkellä käytössä on Cocoa! Ihanan tuoksuinen ja voi luoja miten nopeasti se imeytyy! :D Oon kyllä tykännyt. :)

  VastaaPoista