keskiviikko 26. lokakuuta 2016

NYX ruskea mattahuulipuna kävi vessassaMattahuulipunien huuma ei ota laantuakseen. Tämä pitää paikkansa niin omalla kohdallani kuin laajemminkin: käytän nykyisin pelkästään mattapunia, ja ne ovat yhä vieläkin yksi meikkimarkkinoiden kovimmista trendeistä.

Sen sijaan olen huomannut omassa ostokäyttäytymisessä muutoksen: Stockan MAC -standin mattahuulipunat eivät ole enää aikoihin vetäneet minua puoleensa. Minut löytää nykyisin sieltä missä taitavat kaikki mattahuulipunien rakastajat parveilla eli Sokoksen NYX -standilla.

NYX Soft Matte Lip Creameja on tullut ostettua *köh* muutama *köh* sävy, mutta NYX Lingerie Liquid Lipsticksit ovat jääneet minulta täysin huomiotta. Uteliaisuus voitti, ja ostin testiin sävyt Exotic ja Beauty Mark.


Beauty Mark oli villein villi kortti ja keskityn tässä arvostelussa nimenomaan tähän sävyyn.

Luulen, että ruskeasävyisten huulipunien yhä jatkuvasta suosiosta on kiittäminen Kylie Jenneriä/Kardashianin klaania. Ja toki yhä rullaavaa ysäribuumia. Olen jättänyt tämän trendin suosiolla muille.

Olen ehkä hieman outo, mutta ruskea värimaailma huulilla tai ylipäätään suun alueella aiheuttaa minussa vähän outoja viboja. Vaikka sävy sopisi kantajan tyyliin, niin silti näen huulilla vain kamalasti ohisyötyä suklaata. Tai mutaa.

Tai:

... niin.


Sävyn on sanottu sopivan minulle yllättävän hyvin. Kanssa-asukki totesi: "ei oo yhtään sua mut toi kyl sopii sulle". Peilistä katsoessa... no onhan se nyt vähän "erilainen" mutta ei ehkä kuitenkaan niin paha. Tai liian outo. No on se kyllä vähän.

****

Beauty Markin kanssa saa nähdä hieman vaivaa että se levittyy nätisti ja tasaisesti. Ruskea on nimittäin sävynä sellainen, että sen pitää olla huulilla justiinsa eikä melkein - muuten näyttää harvinaisen urpolta.

Kuten yläpuolen kuvista huomaa, vähänkin ohi mennessään (ja siistimisyritysten jälkeen) suu näyttää hieman hoopolta. Aivan kuin olisi syönyt ensimmäistä kertaa suklaata yli vuoden tauon jälkeen.


Lähdin eräänä päivänä luennolle Beauty Markit huulilla. Ruokkiksen jälkeen oli aika fiksailla huulimeikki takaisin kuntoon ja menin tekemään sitä luentosalin vieressä olevaan naistenvessaan.

Kaivoin punan repusta, pyöritin korkin auki ja juuri kun olin työntämässä ruskean töhnän peitossa olevaa aplikaattoria alahuuleen kiinni alkoi takana olevasta kopista kuulumaan ääniä mitä nyt vessassa saattaapi kuulua.


... Niin. Siinä vaiheessa Beauty Markin levittäminen tuntui väärältä, niin väärältä.


Beauty Mark on aavistuksen p*rkeleellistä pestä pois. Sävyä joutuu hieman kerrostamaan parhaimman lopputuloksen saamiseksi, ja hieman kuivakkana punana tämä tietenkin hankaloittaa sen pesemistä pois. Koostumuksen tuntu huulilla oli siinä rajoilla, että onko se häiritsevästi vähän liian kuiva vai vielä ok:n rajamailla.


Exotic ei tunnu huulilla yhtään kuivalta, se levittyy huomattavasti paremmin ja mielestäni se myös kestää huulilla hyvänä paljon pidempään.


Sävy on myös täydellinen syksyyn! Sävynä kuvailisin sitä sanoilla "lämpöinen mahonki" ja "punertava vadelma". 

Mutta mites ne mutahuulet? Taidan jättää sen trendin suosiolla muille.

12 kommenttia:

 1. En kestä näitä sun postauksia. Nauraa räkätin täällä taas! :D

  VastaaPoista
 2. Minäkään en ole oikein päässyt siihen ruskeansävyisten huulien trendiin. En vaan nää niitä yhtään mulle sopivana. Ehkä joku tosi punaisen ruskea vielä menisi...? En tiedä. Pitäisi kokeilla, mutta saatan itsekin skipata tän trendin ihan suosiolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, joku punaruskea olisi varmasti paljon imartelevampi sävy, hmmm!

   Ehkä me vaan skipataan tämä ihan suosiolla ja jäädään odottelemaan parempia sävytrendejä :'D <3

   Poista
 3. ei heleeeevetti miten hauska postaus :DD pahin oli kyl toi mitä tapahtui yleisessä vessassa xDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Ei sillä ruskealla aplikaattorilla vaan voinut enää tehdä mitään suun lähettyvillä xD

   Poista
 4. En ole itsekään ihan riemun kiekaleissa ruskeiden huulisävyjen kanssa. Täysruskeat huulipunat eivät ole kovinkaan viehättäviä, mutta punaruskea on jo ihan ok. Tämä trendi ei ole mun juttu, vaikka yrittänyt olen kipittää mukana;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääkäämme siis odottamaan parempia (sävy)aikoja ^__^

   Poista
 5. Muutamia mattapunia löytyy, omasta mielestä sellaiset vaaleanpunaiseen tai harmaisiin taittavat ruskeat näyttää parhailta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä jos sävy taittaa edes vähän pinkkiin, niin se ei voi ainakaan huono olla! Harmaaseen taittava ruskea kuulostaa hämmentävältä :D

   Poista
 6. Luoja :D Yleinen vessa ja ruskea huulipuna, en voi koskaan enää kokeilla ko. yhdistelmää! Tosin minun tapauksessa menetys ei ole suuri. Voin käyttää ruskeaa kynsillä, silmissä ja hiuksissa, mutta en huulilla. En vaikka elin teinivuoteni juurikin 90-luvun kulta-aikaan. Huulipunassa pitää aina olla vähintään häivähdys punaruskeutta. Kotitehtävänä sulle bongaa huulipunasävy "Rosewood", melkein jokaisella merkillä on omaversionsa ja jokainen on vähän erilainen.

  VastaaPoista