tiistai 22. maaliskuuta 2011

Mustikkamaitoa kynsille (Parlez-Vous OPI?)

Photobucket

Haluan esitellä teille kaunottaren, joka nousi välittömästi heti ensilakkaamisen jälkeen Top 5 Kynsilakkani-listan kärkipaikoille. Kyseinen kaunotar on OPI 2008 syyskokoelmasta ja kantaa nimeä Parlez-Vous OPI?

Photobucket

Minulle on jäänyt cremelakoista ei-niin-hyvä -maku suuhun OPI The "It" Color hurmaa likaisella keltaisuudellaan, mutta lakan muista "ominaisuuksista" en ole niin hurmioissani. Tästä kellertävästä tyypistä on tulossa myöhemmin oma arviointi.

Parlez-Vous on kaikkea muuta kuin keltainen kollegansa. Se levittäytyy cremelakaksi todella tasaisesti, kuivuu nopeasti ja kestää kynsissä kauniina kolhuista huolimatta (toisin kuin keltainen kaverinsa).

Photobucket
Lakan sävy muuttuu kynnelle lakatessa tummemmaksi kuin mitä se näyttää pullosta katsottuna. Todella kaunis harmahtava violetti.

Photobucket

Violetti sävy taittuu aavistuksen verran siniseen ja muistuttaa siten mustikkamaitoa ja Kalinkan mustikkakerrosjugurttia ^__^. Njam!

Photobucket

Parlez-Vous on mielestäni todella monipuolinen kynsilakka. Se sopii niin talveen, syksyyn, kevääseen, arkeen, juhlaan, sellaisenaan kynnelle, konadoituna...

Mustikkakynsiä tekee mieli nuolaista ^__^.

9 kommenttia:

 1. Eikä! Just tollasta määkin oon halunnu :) kuolasin mustikkamaitomaista jotain lakkaa color clubilta, mutta toi on vielä hienompi.
  Ton lisäks toinen sen näköinen lakka, jota tekee mieli nuolasta on China glazen re-fresh mint. Se näyttää siltä kans et sen olis pakko maistua joltain!

  VastaaPoista
 2. Yäk, mustikkamaitoa. :D
  Mutta lakka näyttää kyllä heti paremmalta kynsissä kuin pullossa minusta. :) Ei oo enää niin imelän näköinen. :D

  VastaaPoista
 3. hei, on epäreilua esitellä sitä yhtä lakkaa mulle, joka tällä hetkellä pitää mun himotuslistan kärkisijaa :D

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä hyvältä tuo lakka!

  VastaaPoista
 5. Voi ETTÄ, mä niin haluaisin kynnet :( Aivan upean värinen lakka.. Mutta kun en pääse eroon kynsienpureskelusta, niin ei paljon lakkailla, kun ei oo mitään mitä lakata! :/
  Toi on niin hyvännäkönen että sitä vois vaikka syödä... Ai eikö? No höh :D

  VastaaPoista
 6. Uijui, ihana väri! Kai tuon vielä jostain löytää? :D

  VastaaPoista
 7. Ihana lakka, ja ihana blogi! Uusi lukija ilmoittautuu... :) Yritän kovasti aina miettiä tarkkaan haluunko seurata jotain blogia kun valmiiksi seuraan jo niin montaa että pää meinaa räähtää uudet postaukset selaillessa mutta ei tätä vaan voi jättää lukematta! :D Kynsihörhönä tietenkin kiinnostaa eniten ne kynsijutut...

  VastaaPoista