keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Miesmajakka? Radioaktiivinen appelsiini? Tuttavallisemmin China Glaze Sun Worshiper

En ole koskaan ollut neonvärien ylin ystävä. En vaatteissa en sisustuksessa enkä kynsilakoissa.

Kuitenkin nähtyäni swatcheja China Glazen Sun Worshiperistä en voinut olla ihastumatta. Minä ihastun todella harvoin mihinkään kynsilakaan erityisen palavasti, mutta SW taisi kirjaimellisesti polttaa katseeni itseensä kiinni. Tämä oli pakko saada ja kyllähän minä sen sainkin n__n.

Photobucket

Lakkasin kynnet normaalisti pohjustuslakalla ja lätkäisin auringonpalvojan päälle. Koostumus ei ollut parhaimmasta mahdollisesta päästä, ja kynnet eivät tuntuneet peittyvän monesta lakkauskerroksesta huolimattakaan peittävästi sitten millään. Minä kun en voi sietää jos kynnen valkoisen kärjen raja kuultaa lakkauksen läpi.

Neonlakat ovat normaaleihin kynsilakkoihin verrattuina huonoimpia peittymään ja levittymään tasaisesti. Niiden alle suositellaan valkoista värilakkaa ja tulipahan nyt tämä itsekin todettua kantapään kautta. Tekemällä oppii ja mokaamalla viisastuu eli ensi kerralla hävyttömän monen neonvärikerroksen sijaan lätkäisen pohjustuslakan päälle ensin valkoisen värilakan ja sitten vasta itse neonlakan.

Photobucket

Mukavuusalueelta ulos astuminen kannatti ja voi kuinka rakastan tätä radioaktiivista säteilyä hohkaavaa rakkauslakkaa <3.

Photobucket

Sun Worshipper on cremelakka ja kuuluu China Glazen kesän 2010 Poolside Collectioniin. Poolside-kokoelma sisältää pelkästään neonkynsilakkoja. Kokoelmassa on myös toinen ihana neonlakka, korallinvärinen Flip Flop Fantasy mikä saa sydämeni aavistuksen verran tykyttämään.

No Mamba, vieläkö on kesää jäljellä ja vieläkö tulee kauniita neonpäiviä?

Photobucket

Sun Worshiperin sävy on todella ainutlaatuinen. Se saattaa näyttää helposti pelkästään kirkuvalta keltaiselta, mutta se on neonoranssi joka taittaa kauniisti keltaiseen ja tekee siitä näin todella uniikin sävyn.

Odotin sävyn näyttävän ihoani vasten pahalta tehden ihosta harmahtavan tai muutoin likaiselta näyttävän kuten neonlakat helposti tekevät, mutta voi kuinka väärässä onneksi olinkaan. Neonsävyt pukevat parhaiten ruskettunetta ihoa, mutta tämähän näytti varsin ihanalta kalkkunaihoani vasten <3.

Photobucket

Tässä auringonpalvojat pikkutunneilla. Kynnet olivat kuin pienet auringot keskellä yön pimeyttä.

Lähdin kuvauspaikalta polkemaan pyörällä ja kyllähän siinä ohi kulkevien ihmisten päät kääntyivät muutaman kerran kohti kynsiä - ne kun tosiaan lähes kirjaimellisesti loistivat pimeässä :D.

Photobucket

Photobucket
Näillä kynsillä on vaikeaa olla saamatta huomiota ja erilaisia kommentteja niin tutuilta kuin tuntemattomilta. Oma äitini esimerkiksi tokaisi tällaista nähtyään kynnet; "hyi kamala miten äkläkät! Ihan kuin pienen vauvan p*ska!" :D, isältä meinasi hänen sanojensa mukaan lähteä näkö ja miespuolisilta kavereilta niitä kommentteja vasta tulikin - ehkä vähemmän positiivisemmassa mielessä :'D. Eräs miespuolinen kaverini näki kynteni kun tein lähtöä yökerhoon ja heitti; "varsinaiset miesmajakkakynnet, nuo keräävät äijiä varmasti kuin magneetti!".


Enkä varmasti rajoita tämä kynsilakan käyttöä ainoastaan kesään. Tämä tulee olemaan myös syksyllä ihan ehdoton ja saa luvan tarjota (shokki)väriterapiaa tummenevan vaatetuksen ja pimenevien iltojen rinnalla. Ehkäpä tämä menisi jopa hämärtyvinä syysiltoina heijastimen korvikkeena ;)?

Muita Sun Worshiperille ja/tai Poolside Collectionille sydämensä menettäneitä?

10 kommenttia:

 1. Oih ja voih ! olen juuri päättänyt, mitkä kymmenen lakkaa tilaan head2toelta... voi olla että joku niistä joutuu luovuttamaan paikkansa tälle :D

  VastaaPoista
 2. taisin juuri rakastua 0.0
  aivan ihana lakka! :)

  VastaaPoista
 3. Katoin eka kuvat ja meinasin kysyä, ootko laittanu jotain alle... No, lukihan se tuolla. Joo, ite en tosiaan oo niin innostunut neonlakoista, kun se vaatis jotain sinne alle. Ja sit epäilen, että pysyis huonommin, jos kauheen monta kerrosta pitää laittaa... Mutta enköhän jostain neonlakasta vielä innostu ja sit muuttuu mieli ;) Tää on kyllä aika ihanan räikeä!

  VastaaPoista
 4. Hei, mulla on tuo Sun Worshipper kanssa, mutta en ole vielä kokeillut. Alennusmyynnistä Kicksistä alkutalvesta ostin muutamalla eurolla. Hauskaa tietää, että se on tuollainen huomionkerääjä, pitää nyt ehdottomasti pian kokeilla. Varmaan ihanan valoisa myös syksyn pimeydessä. :)

  VastaaPoista
 5. mullakin on toi kokoelmassa, ostin joskus alesta kicksistä:D toi on kyl kiva lakka vaik aika silmiinpistävä:D

  VastaaPoista
 6. Äh, mun on ehkä pakko taipua ja hankkia toi. Tämä taisi olla se viimeinen niitti. ;-) Näyttää just sopivan päheeltä!!

  VastaaPoista
 7. hemmetti miten ihanan räikeä sävy! pitäis vissii alkaa kasvattaa kynsiä nii voisi itsekin käyttää :D

  VastaaPoista
 8. Hehee miullakin on tuota, joskus talvella ostin ko oli alennuksessa mokoma. :D En oo käyttäny ku kerran tosin, mut eiköhän se asiaintila muutu, nyt ku sain inspistä siun kuvista!

  VastaaPoista
 9. Tuhkimo
  Hehee, minä aina entten tenttaan lakkatilauksissa ja ehdin vaihtamaan joskus kaikki lakat vielä monta kertaa vielä tuntia ennen tilauksen tekoakin :'D.

  3nn
  Kiitos :). Minäkin olen ihan lovena tuohon.

  maailmanpyörä
  Suorastaan järjettömän ihana!

  asetonihuuruja
  Kyllä nuo itseasiassa kestivät aika hyvin vaikka sudinkin hävyttömän monet kerrokset lakkaa.

  Pumpulipupu
  On, varsinainen pieni valontuoja :).

  VastaaPoista