tiistai 12. marraskuuta 2013

Tukholma Sephora vinkit


Tukholma Biblioteksgatan

Tukholman keskustassa sijaitseva "Kirjastokatu" on vanhalla ja kauniilla arkkitehtuurilla rakennettu tyylikäs ja tasokas ostoskatu. Ympäristöstä löytyy paljon luksusbrändien merkkiliikkeitä (mm. vaatteita, kenkää, asustetta, koruja) sekä myöskin hienoja kahviloita sekä ravintoloita.

Mutta mikäs se sieltä fiinien luksusbrändiliikkeiden seasta pilkottaa....?


SEPHORA Biblioteksgatan 2-4

Tukholman keskustastan myymälä avattiin maaliskuussa 2013.

Olen tottunut näkemään Sephoran isojen kauppakeskuksien sisällä ja siksi tämä kivijalkamyymälä isoine Lady Santa-julisteineen oli oikein iloinen yllätys!

Tukholman Sephorasta löytyi mm. Benefitiä ja suureksi yllätyksekseni myös NARSin tuotteita. NARSia metsästin viimeksi Portugalin Sephorasta ja sitä ei kuulemma ole myytävänä koko maassa.

Minulla ei ollut kuin yksi ostotarve -ja sekin kaverille :D- eli pyörähdin myymälän melko nopeasti läpi sinne sun tänne silmäillen. Urban Decayn tuotteita ei Tukholman myymälässä myydä, harmi :/.


Mitä Sephorasta kannattaa ostaa?

Sephoroissa myytävät merkit löytyvät Sephoran omilta nettisivuilta, mutta kannattaa muistaa että valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Jokaisesta Sephoran myymälästä löytyy Sephoran oma merkki Sephora Collection jonka alta löytyy kukkaroystävällisiä tuotteita aina kuivashampoosta luomiväreihin ja vanulapuista kynsilakkaputsareihin.

Tässä luettelo omista suosikkituotteistani joita olen eri maiden myymälöistä ostanut:


Sephora Triple Action Cleansing Water

Oma putsarisuosikkini joka poistaa niin silmä-kuin kasvomeikin. Pumppupullo on näppärä, painat vain vanulapulla tai puikolla suutinta ja korkki annostelee ainetta juuri sopivan määrän. Omasta pullostani on irronnut kansi :(. Tuote sisältää öljyä eikä ole siksi se parhain mahdollinen ripsipidennyksille, mutta käyttäessäni tätä pidennysten kanssa en ole huomannut mitään merkittävää irtoamista *koputtaa puuta*.

Oma 150ml pullo maksoi Lissabonin myymälässä noin kymmenen euroa. Kaveri tilasi minulta 400ml:n täyttöpullon ja sen hinta oli Tukholman myymälässä 14€.

Pienempi tummansininen putsausaine on Instant Eye Makeup Remover millä lähtee tiukinkin smokysilmämeikki irti. Portugalista tuotu 8€:lla.


Sephora Express Nail Polish Remover

HG-kynsillakkaputsaaja jonka kanssa ei tarvitse vanulappuja ja jolla lähtee tavallinen kynsilakka hetkessä ja myös kaikista tiukimmat glitterkynsilakat olen saanut tällä irroiteltua. Tuote-esittelyyn pääset tästä

Isommassa pullossa on normaali kynsilakkaputsari, maksoi muistaakseni pari euroa vähemmän eli noin 3-4€?


Sephoran omat meikkisiveltimet

Perushintaisia (vitosesta ylöspäin?) eli en laskisi näitä erityisen edullisiksi. Se, miksi siveltimet ovat kuitenkin ostamisen arvoisia piilee niiden ulkoasussa ja upeissa väreissä. Tämän siveltimen ostin Köpenhaminan myymälästä. Tukholman myymälästä bongasin rajaussiveltimen missä oli violetti pää ja toisessa päässä oli pinkki häivytyssivellin (7€). Mikäli menen joulukuussa Tukholmaan uudelleen, joudun ehkä ostamaan sieltä pari sivellintä ihan niiden värikkyyden vuoksi ^__^...

Sephoran omat luomivärit ja kynsilakat

Sephoran omasta mallistosta löytyy omia luomivärejä vaikka ja miten paljon, ja kynsilakkojal öytyy lähinnä perusväreissä. Omistan itse pari kynsilakkaa ja yhden luomivärinapin, parin euron juttuja.


Luomivärinappia en ole vielä testannut, mutta kynsilakoissa sanoisin kestävyyden olevan asteikolla 1-5 niin 2 tai 3. Hintansa kestäviä sanotaanko näin :). Ostin kaksi kynsilakkaa Portugalin lomareissulta lakatakseni lomakynnet ja sellaisessa tilanteessa ne ajavat kyllä asiansa, en lähtisi muuten niitä kyllä hamstraamaan.


Sephoran vartalotuotteet

Sephoran myymälässä käydessä et voi olla ohittamatta seinää johon on laitettu riviin merkin omat käsisaippuat, vartalovoit, suihkugeelit ja kylpypallerot. Ne ovat niiin ihanissa värikkäissä pakkauksissa ja suloisia tulisia. Kuvassa näkyvä kylpuhuoneen käsisaippua kuuluu siniseen Lagoon-tuoksuperheeseen joka on oma suosikkini.

10 kommenttia:

 1. Tuota Sephoran kynsilakanpoistoainetta oon katsellut kaihoisasti useampaankin kertaan, mutta saako sitä tilattua mistään, vai pitääkö rehautua Ruotsiin asti sitä hakemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkasitko Sephoran sivuilta? En ole ihan varma voiko sieltä tilata Suomeen :)

   Poista
 2. Sephoran sudit on ihan mielettömiä, itselläni on Rhodoksen Sephorasta vuonna 2006 ostettu ihana pinkki puuterisuti, joka on vieläkin kuin uusi. Tykkäsin siitä niin paljon, että hamstrasin vuonna 2007 toisen samanlaisen. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkaan sudista ei ole irronnut vielä yhtäkään karvaa vaikka olen sitä ahkerasti myös pessyt, tykkään!

   Poista
 3. Tattista ennakkotiedusteluretkestä. :) Holy shit tota siveltimen väriä, onko vähän pakko saada pelkän värin takia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NE on pakko saada pelkän värin takia :D Pakko hamstrata itsekin ensi kerralla ehkä pari sivellintä

   Poista
 4. Minulle myyjä kertoi elokuussa tuolla samaisessa liikkeessä, ettei Ruotsin Sephorassa myydä ollenkaan Urban Decayta tai Too Facea.

  VastaaPoista