keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Topspuikkojen ja vanulappujen kuljettaminen


Pakkauspostaukset jatkuvat :)

Olen lähdössä lyhyen aikavälin sisällä viisi kertaa reissuun (neljään niistä tarvitaan passi) eli innostus pakkauspostauksien tekoon juontaa juurensa näistä. Matkustan muun muassa lentokoneella ja näihin olen suunnitellut pärjääväni pelkästään käsimatkatavaroiden kanssa. Mukava pitää kirjaa omista pakkaamisista ja nähdä hittien ja hutien määrä :D.


Säilytin meikkipöydälläni pitkään Make Up Storelta saatua vaaleanpunaista vauvameikkipussia joka piti sisällään pystyasennossa seisovia topspuikkoja. Keksin meikkipöydän topsareille myöhemmin toisenlaisen säilytysratkaisun ja vaaleanpunainen söpöläinen pääsi jatkamaan muiden tehtävien parissa.


Pistin paksun nipun topspuikkoja puukolla kahtia ja näin ne menevät huomattavasti pienempään tilaan ja niitä mahtuu vauvameikkipussiin vaikka ja kuinka paljon. Vedin myös vanulappuja ison pinon poikki saaden niitä tuplamäärän, harvoin naamaa kasvovedellä läträtessä käyttää edes sitä puolikkaan vanulapun kokoista aluetta.

Asetin vanulaput vauvameikkipussin toiselle puolelle puolikaariasentoon ja topspuikot asettuivat meikkipussin toiselle puolelle. Vauvameikkipussi on oikeasti todella pieni, mutta nyt saa olla oikeasti aika pitkä reissu edessä että kummatkaan pääsisivät ihan heti loppumaan. Topspuikot eivät hankaudu mitään vasten eivätkä näin lähde nyplääntymään päistä.
!Gallup
Millä nimellä kutsutte näistä vanupäisiä tikkuja? Vanupuikko? Pumpulipuikko? Topsi? Topsari? Topspuikko? Topsaripuikko? 

Vai onko sinulla joku oma nimitys?


"Mahuttaisko mekin matkoille mukaan??"

5 kommenttia:

 1. Ompas ihana pussukka. Mun topsit haluu kanssa tollasen ;)

  VastaaPoista
 2. Loistoidea tuo puolittaminen ja voi miten suloiset lemmikit! Vanupuikko on sanani.

  VastaaPoista
 3. Iiiihana vauvameikkipussi! <3 Meillä ne on joko topseja tai vanupuikkoja.

  VastaaPoista
 4. Vanupuikkoja ne on jos puhutaan kosmetiikkakielellä XD Jos muuhun tarkoitukseen, esim äidille sanottaessa, niin ne on topsipuikkoja :D

  VastaaPoista