torstai 25. syyskuuta 2014

Tukholman kosmetiikkashoppailut

Tukholmareissu takana, matka oli melko kaupunkipainotteinen ja ensi kerralla olisi tarkoitus koluta tarkemmin Gamla Stania ja tehdä museokierros. Pitäähän se Game Of Thrones nyt ainaskin nähdä ^^

Viikkarilta lähti karkkien lisäksi yksi tuoksu mukaan ja muut kauneustuotteet shoppailin keskustan Sephorasta. Blogilinkistä löytyy tarkempi osoite :).
Sephoran omat vartalotuotteet ovat peukutuksen arvoisia, tuoksuperhe Lagoon vetää yhä edelleen pisimmän korren :).


HG- kynsilakkaputsarista oli tullut versio joka on suunnattu erityisesti glitterkynsilakkojen putsaamiseen eli purkin sisällä on yksi hieman karheampi kohta mihin rosopintaiset glitterikynnet hierotaan. Todellakin testaukseen!

Oranssilla liukuvärjätyn lasiviilan ostin vanhan rikkoutuneen tilalle ja mikäs tuo mysteeripallo sen viilan takan on? Siitä lisää omassa esittelyssä ^_^.


Sephora Triple Action Cleansing Waterin vauvaversio, tää on niiiin söpö! Yksi parhaimpia silmämeikinputsareita mitä tiedän. Ellei jopa paras?


Viikkarilla oli myynnissä Victoria's Secretin vartalo-ja tuoksutuotteita. Tämä merkki ja sen hypetys ovat yksi niitä asioita mitkä eivät vaan ole koskaan iskeneet. Alusvaatteita en ole päässyt kokeilemaan eli ne lasketaan tästä pois.

Minulla on Kööpenhaminan lentokentältä ostettu Bombshell -tuoksu ja kävin viimeksi enmuistamillä-lentokentällä VS:n tuoksuja ja vartalotuotteita nenällä läpi vaihtolentoa odotellessa. Plääh. Nyt ajankuluksi nuuhkutin Viikkarin tarjontaa läpi ja ei ei ei, nämä superyttömäiset tuoksut eivät vaan iske. Bombshelliä huomaan käyttäväni yhä harvemmin ja harvemmin.

Viimeisten joukossa nuuhkasin pientä Sheer Love -pulloa ja se oli ihan jees! Tämä tuoksuu niin ihanasti yksille lempikukistani eli liljoille etten voinut sitä enää laskea hyllyyn. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti