keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Matkavinkit Lontoo Boots, Superdrug ja TK Maxx

Oi ihana Lontoo!


Kaupungin ihanuutta tarvitsee tuskin sen enempää hehkutella tässä postauksessa, kyllähän työ sen tiiätte miten ihana kylä se on :D. Kävin siellä muutamia viikkoja sitten ensimmäistä kertaa ikinä yhdessä mieheni kanssa ja siitä lähtien olen miettinyt koska sinne karkaisi seuraavan kerran... Meillä kävi mielessä myös ihan huikeat lähitulevaisuuden suunnitelmat kyseiseen kaupunkiin liittyen ja asia lähti kuin itsestään myös jo hieman vireille, iiik ^___^'.

Mitä tehdä Lontoossa -kirjoituksia löytyy läjäpäin internetistä ja pitäähän myös se oma korsi kantaa kekoon vinkkien suhteen. Yritän pakata jutut aina tiettyjen teemojen ja aiheiden ympärille tänne teidän luettavaksi :).

Elisa on omassa blogissaan antanut kattavia kauppavinkkejä Lontoon kauneusostoksia varten ja opastanut mistä voi bongailla mitäkin merkkiä. Samat liikkeet tuli pyörittyä myös itse läpi, ja koska minulla ei ollut mitään Must Have -juttuja mitä pitää saada ja pitää ostaa niin kaikissa liikkeissä tuli pyörittyä ihan fiilispohjalla asioita katsellen ja tutkien. Kaikista kosmetiikkaan liittyvistä kaupoista minulle jäi päällimmäisenä mieleen ja suurimmiksi suosikeiksi kolme nimeä ja nyt esittelen ne myös teille!

Boots, Superdrugin sekä TK Maxx olkaatte hyvä :)


Boots

Boots on brittiläinen apteekkiketju ja niitä löytyy Lontoosta useampia. Tuotevalikoima (sis. mm. Bootsin omaa merkkiä, semiselektiivisia sekä selektiivisiä merkkejä) on Boots-myymälöissä pääosin sama ja ne pitävät sisällään eri merkeiltä mm. iho-ja vartalotuotteita, värikosmetiikkaa, apteekkituotteita, hiustuotteita [sis, harjoja, muotoilutuotteita, hoitavia sekä puhdistavia tuotteita jne], suun hyvinvointituotteita... Kaikkea mahdollista ainetta ja välinettä kauneuteen ja hyvinvointiin liittyen. Suurimmat tuotevalikoimat bongasin Oxford Streetin sekä Piccadilly Circuksen myymälöistä.


Mielenkiintoisten tuotevalikoimien lisäksi Boots koukuttaa jatkuvasti läsnä olevilla sekä vaihtuvilla tarjouskampanjoilla.

Reissumme aikana Bootseissa olivat voimassa muun muassa tällaiset tarjoukset:
- O3M2 kaikista tuotepaketeista (tosi moni sisälsi myös täysikokoisia tuotteita)
- joistakin pakettituotteista sai erikseen ylläolevien lisäksi vielä alennusta -50%
- kun ostit tietyltä merkiltä tuotteita määrän x saat lahjatuotteen kaupanpäälle TAI paljousalennusta TAI alennusta kaikista tietyn määrän ylimenevistä tuotteista

Orly
Butter London


No okei, herkulliset Soap&Glory -tuotteet olivat ne joiden perässä ihan vähän näihin myymälöihin tallustin.


Soap&Glory on merkkinä edullinen eikä niitä ei saa Suomesta. Bootsista löytyvät tuotepaketit olivat kovin edullisia ja tosiaan oli menossa tämä O3M2 -kamppanja.


Bootsissa oli ihanaa viettää aikaa hyllyjen väliköitä kierrellen ja mielenkiintoisia puteleita ja purkkeja tutkien. Kosmetiikkaharrastuksen ja bloggaamisen alkuvuosina olisin voinut hullaantua täällä liikkeessä vähän turhankin paljon ostellen kaikkea ihanaa ja mielenkiintoista. Järki oikeassa ja kohtuus vasemmassa kädessä ostin muutamia tuotteita itselleni tuliaiseksi ja osa sujahtaa Suomen puolella pukinkonttiin :).

Tuoksusetti

Superdrug

Siinä missä Boots tuntui vilkkuvan jokaisella kadulla, superlaajan valikoiman omaava kosmetiikka/apteekkiketju Superdrug näkyy vielä tuplasti enemmän :D.  Liikkeitä on ihan joka puolella.


Täältä löytyi vielä enemmän tuotemerkkejä joita ei saa Suomesta. Värikkäitä, toinen toistaan herkullisemmin pakattuja tuotteita oli loputon määrä ja niiden käpistely ja tutkimusretkeily oli mukavaa puuhaa. Onneksi kaikki kosmetiikkavarastot ovat enemmän kuin pullollaan, niin ei tule tarvetta pistää koko meikkikaappia uusiksi :'D. Mutta mikäli semmoista joskus kaipaat, niin tee se Lontoossa! Tulee edulliseksi ja täällä tosiaan on mistä valita. 


Superdrugsin myymälöissä oli paljon alennuksia ja O3M2- tarjous oli myös useimmassa tuotesarjassa tai tuotemerkissä. Mikäli oikeasti tarvitset paljon päivitystä meikki-tai ihonhoitovarastoihisi, niin sitä halvemmaksi se isomman määrän shoppailu tulee näissä kahdessa kauppaketjussa.


TK Maxx

Tämä on outlet-myymälä joka myy merkkituotteita ja ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä halvalla. Alennukset pyörivät siellä 60%:n puolella ja valikoimat vaihtelevat myymälöittäin. Kenkiä, vaatteita, laukkuja, asusteita, iho-ja hiustuotteita, sisustuskamaa, leluja, vöitä, OPI-kynsilakkasettejä, halpismerkkejä, Lancomea... ihan kaikkea.

Minua itseäni ei hetkauta merkkivaatteet niiden merkkien takia, eli esimerkiksi pari kymppiä maksava Calvin Kleinin kesämekko ei saa sydäntäni pysähtymään. Eräs naishenkilö piti minulle muutama kuukaisi sitten palopuhetta kenen kaikien suunnittelijoiden luomuksia hän oli aikoinaan TK Maxxista löytänyt ja "SEKIN nönnönönöömerkin takki maksoi 60%:n alennuksessa vaan satasen kuvittele! Meet sitten heti sinne tekemän löytöjä kun pääset maahan!".

Ostan vaatteeni ulkonäön, materiaalin ja hinnan mukaan niin voitte kuvitella kuinka hankalaa oli pysyä tässä hypetyksessä mukana kun suurinosa noista mainituista merkeistä ja suunnittelijahahmoista oli vain etäisesti tuttuja - jos sitäkään :D.


Vaatteet oli lajiteltu selkeästi shoppailua ja löytöjen tekoa helpottamaan. Ne olivat esimerkiksi kokojen mukaan, värien mukaan, materiaalien mukaan, helman pituuksien mukaan jne. Uusin oman vaatekaappini tässä viime kuussa (turhat vaatteet myyntiin, nuhjuuntuneet pois jne) eli tarvetta uusilla räteille ei ollut. Kävin vaaterekkejä hieman hiplaamassa, mutta jos en oikeasti tarvitse niin en osta. Tämä pitää vaatekaapin ihanasti kurissa, järjestyksessä ja kohtuullisessa mittakaavassa :).


Nämä joulupaketteihin pakatut philosophy-tuotteet eivät olleet hinnalla pilattu :D. Purity on yksi oma puhdistussuosikkini kuten sarjan kosteusvoiteetkin, ja kun äitini osti juuri omansa niin mukaan ei lähtenyt näitä yhtään. Mikäli nämä olisivat loppumaisillaan, olisi täytepullojen ostaminen ollut ehdottomasti järkevää. 


Tuoksut olivat suljettu tiukasti pakettien sisälle.

Meillä oli ostoslistalla ruumaan menevä matkalaukku, ja täällä TK Maxxissa oli mukavasti myös niitä myynnissä. Löysin tosi kauniin viininpunaisen kovakuorisen matkalaukun, joka tuntui laadukkaalta niin kantovarsista, pyöristä, lukoista ja no ihan kaikista. Se myös liikkui neljän pyörän ansiosta jokaiseen mahdolliseen suuntaan ja hintalapussa keikkui alle £40:n hintalappu. Laukku mukaan ja se mukavasti kanssamme rullailikin aina Suomeen asti.

Minulle nevahööd Perry Ellis -merkkinen matkalaukkumme olisi hintalapun ja googlettelun mukaan normaalisti semmosta reilusti yli sadan euron hintaluokkaa :D. Erikoisemmat värit toki kalliimpia ja tämä viininpunainen ei ihan perusväreihin lukeudu.


Aina kun mieheni näkee tämän Silja Line -mainoksen hymyilevän hylkeen hän tokaisee: "Sinä Bootsissa"

8 kommenttia:

 1. Lontoossa on tullut käytyä kerran ja mielellään menisin uudelleenkin vaikka hieman pitemmäksi aikaa... Olisi kiva nähdä mitä tulit hankkineeksi reissusta?

  VastaaPoista
 2. Jos enemmän Lontoossa viettää aikaa, tai sinne usein matkustaa, kannattaa ottaa Bootsin nettisivuilta heidän kantiskorttinsa, jonka saa tilattua Suomeenkin. Valitettavasti eivät toimita ostoksia kumminkaan Suomeen, mutta ainahan voi pommitella heitä pyynnöillä, jos vaikka joskus sitten... Superdrugilla on peilinnäköinen kantiskortti, mutta sen voi rekisteröitä vain UK:n osoitteeseen.

  Mitä tulee kosmetiikkaan, varsinkin edulliseen sellaiseen, Primarkista löytyy myös kaikenlaista ostettavaa sen suhteen.

  Sitten on vielä esim. SpaceNK, josta voi myös tehdä löytöjä: http://uk.spacenk.com/view-all-stores.html

  Pitäisikin varmaan itsekin tehdä Lontoo-shopping -postaus, kun suurimman osaa aikaani siellä vietän, vaikka vähäisesti siitä kirjoittelenkin omassa blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ehdottomasti ja kiitos vinkeistä :)! Primark ansaitsee ehkä oman postauksensa tänne... :D

   Poista
 3. Mä olen käynyt Lontoossa viimeksi teininä, muistan, että sekosin tuosta kosmetiikan määrästä jo silloin 90-luvun alkupuolella melkoisesti... Mitenhän kävis nyt? :D

  Toi Elisan postaus on ihan loisto ja kaivan sen takuulla esiin, jos vielä joskus Lontoo kutsuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sieltä saa kyllä täsmäiskutietoa mikäli metsästää tiettyjä juttuja :)! Mä jätän selektiivin shoppailun yleensä suosiolla tax freehen :D. Ellei sitten muistoksi halua tiettyä juttua tietystä liikkeestä hommata

   Poista
 4. Ei mulla muuta kuin että mä haluan Lontooseen :D Tuolla se pieni järjen ääni tulisi mullakin tarpeeseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah :D! Vuodenvaihteessa alennusmyyntien aikaan ;)?

   Poista
 5. Kiitos linkityksestä! Lontoo on tosiaan ihana paikka, ja yritin tehdä tuosta postauksesta sellaisen että siitä olisi apuakin sinne matkaavalle :) Kaiken kaikkiaan tuollaiset 3 for 2 -tarjoukset olivat todella yleisiä, niin vaatteissa kuin kosmetiikassakin.

  VastaaPoista