tiistai 30. joulukuuta 2014

Shoppailua Oh My Gosh -outlet myymälässä


Ihanaa olla lomalla yhtäaikaa miehen kanssa, voi pariskuntahömppäillä oikein kunnolla ilman kiireitä ja muita sen suurempia velvollisuuksia. Ollaan käyty extempore treffeillä, syömässä "hotelliaamupalaa" kaveripariskunnan luona nyyttärihengessä, katsottu yömyöhään elokuvia, tehty ruokaa pitkän kaavan mukaan, peuhattu näätien kanssa lumihangessa... Ihan tavallisia asioita, mutta lomamoodissa on se ihan oma eri fiiliksensä.


Tänään auringon paistaessa ja pakkasen paukkuessa mentiin käymään Vantaan Tammiston ostospuistossa sijaitsevassa OH MY GOSH! Fashion Brand Outletissa.


OMG:lla on noin 50:n merkin valikoima ja tuotteita löytyy miehille, naisille ja lapsille. Kenkiä, vaatteita, laukkuja, asusteita, koruja, lompakoita... Kaikkea.

Mies löysi itselleen muutaman Makian paidan melkein parikymppiä edullisemmin kuin muualta ja minulle tarttui mukaan värikäs laukku. Kesähän se kohta taas on :D. Laukku oli merkiltään Vans ja maksoi alle 20€. Googlen perusteella maksoin siitä (maasta ja kaupasta riippuen) 20-35€ vähemmän kuin "normaaleissa kaupoissa". Vans ei ole koskaan pätkääkään kiinnostanut, mutta sattumalta löydetty laukku oli sympaattinen. Tää Outlet-myymälöissä käynti on vähän kuin kävisi kalassa :). 

  

Huomenna teen ensimmäistä kertaa tuttavuutta Diorin ripsiväripohjustajan kanssa ja tungen postauksen täyteen sushikuvia ^____^'.

3 kommenttia:

 1. Mulle taas kirppareilla käynti on vähä niinku kävis kalassa XD sitä vaan hortoilee menemään ajatukset täysin nollassa eikä koskaan voi tietää mitä löytyy vai löytyykö mitään xP oon kyllä yleensä ihan tyytyväinen vaikka ei löytyiskään, kun se on enempiki semmosta terapiaa kun ei tarvi ajatella mitään vaan keskittyy siihen metsästämiseen :''D

  Sushikuvia ootellessa!

  VastaaPoista
 2. EII mikä toi pöllötarjotin on?? :DDD Aivan ihana! <3

  Pitääkin ohjeistaa poikaystävä tuonne Tammistoon, hän kun tykkää Makian vaatteista kovasti. Tosin on niin hipster, että nykyään sekin on jo "melkein liian mainstream"... -.- Joskus kun toivoin itsestään huolehtivaa ja vaatteista kiinnostunutta poikaystävää, en ihan tajunnut sen olevan tällaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M Homesta on pöllötys!

   Hahahahah voi ei :'D Sinne vaan, tulee varmaan kohta kevätmallistojakin sinne :)!

   Poista