keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Punakultaiset joulukynnet


Kappas, sehän on jo joulukuu! Joululahjojen rapistelu sekä riisipuuron (...ja kauppojen joululaulujen) yliannostus alkakoon \^___^/


... Tosin se riisipuuro löysi tiensä vatsaan jo marraskuun puolella. Se vaan on niin hyvää kun kapustan varresta löytyy hyvä tekijä.

Olen kuullut ja nähnyt riisipuuroon työnnettävän jos minkäkinlaista lisähöttöä sen ollessa lautasella. Omalle lautaselle pääsee seuraksi ainoastaan kaneli, kaikki muu on ehdoton nounou. 


Kynsilla aivan ehdoton joulufiiliksen tuoja on China Glazen Ruby Pumps (kuvassa kolmas vasemmalta). Sen käyttö rajoittuu näihin aikoihin, ei koskaan ikinä kynsille minään muuna vuodenaikana. Ostin oman pulloni syyskuussa 2011 ja sitä on vielä ihan hyvin jäljellä. Olen halunnut pitää sen Ainoana Oikeana joulukynsilakkana, mutta nyt sain mielihalun joulunpunaisesta kynsilakasta joka menisi myös muina vuodenaikoina ja olisi jokaiseen tilanteeseen sopiva klassinen The Punainen.

Ei ihan pieni paketti...

Tein tutkimuksia ja kuvavertailuja eri merkkien punaisista kynsilakoista ja lopulta kaikista eniten kalloon kolahti OPI Big Apple Red. Halusin kynsilakan nythetinyt ja tein tilauksen Kauneudenkauppaan (OPI:n maahantuoja) ja jäin odottamaan paketin saapumista. Kauneudenkauppa sijaitsee Lahdessa, kas sinnehän voisi lähteä tässä joku päivä ihan käymään :).

Kauneudenkaupassa on meneillään OPI joulukynnet 2014 -kisa ja voi miten nättejä joulukynsiä sieltä löytyikään. Oma ehdoton joulukynsisuosikkini on Sissin (Better Nail Day) käsialaa, 

Paketti saapui R-kioskille parin päivän kuluttua tilauksesta eli toimitus oli nopea. Paketin saapumispäivänä oli ulkona kotipuolen sanonnan mukaan nopea keli eli kioskireissun menoa tahditti niskaa piiskaava sade.


Paketin avaamisesta kuuluva rapina houkutteli paikalle myös uteliaita frettejä.


Kynsilakka itsessään ei tietenkään ollut mielenkiintoinen, mutta voi pojat entäs nuo paketin täytteet :'D!?


OPI Big Apple Red on i-h-a-n-a, niin herkullisen punainen että oksat pois! Nimettömiin kynsiin pääsi punaisen ompun kaveriksi kultainen upeus ZOYA Solange.Näiden joulukynsien innoittamana en voinut enää kävellä ohi näyteikkunasta missä patsasteli kuvassa näkyvä kultaöverinen lahjapaperi. Onnistuin ohittamisessa kuukauden verran, nyt sorruin :D. Harmi kun lahjapaperia ei ollut laisinkaan hopeisena.
Vai oisko tämmöinen vihreäkultainen hopeaakin kivempi :'D? Ehkäpä ei...
Lauantaina juhlin itsenäisyyspäivää hienoissa juhlissa, mutta vielä ehtii tehdä sitä ennen jotkut muut joulun värimaailmaan sopivat kynnet. Itse juhlat eivät jännitä, mutta se minun täydellisen upea mekko jännittää - positiivisessa mielessä koska se on niin UPEA ja en malta odottaa että pääsen kiskomaan sen ylleni.

...Ja mikäli vedän nurin uusilla korkokengillä, niin tuleepahan siitäkin hetkestä upea :'D?

3 kommenttia:

  1. Big Apple Red on munkin suosikki vuodesta toiseen. <3

    VastaaPoista
  2. Oi, tosi nätit, jouluiset kynnet ja ihana tuo Big Apple Red! Mäkin haluun :D <3

    VastaaPoista
  3. on muuten ihana toi punanen :D

    VastaaPoista