keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Lancôme kevään 2015 uutuudet sekä hypetetty Miracle Cushion


Kävin eilen tiistaina Lancômen kutsumana Kluuvissa Hotelli Glo:ssa tutustumassa kevään uutuustuotteisiin ja syömässä aamupalaa. Neljän tunnin yöunien jälkeen monipuolinen hotelliaamupala maistui harvinaisen hyvältä :).


Pääsimme testaamaan seuraavaksi menestystuotteeksi arvioitua Lancôme Miracle Cushion -meikkivoidetta ensimmäisten joukossa Suomessa ja kyllä näiden "tyynymeikkivoiteiden" ympärillä aikamoine säpinä kävikin. Meikkivoiteen hypetys teki selkeästi tehtävänsä sillä en edes muista milloin viimeksi olisin odottanut jotain minulle täysin uuden jutun hipelöimistä näin innoissani ^___^.


Suomalaisittain "ihmetyyny" on nestemäinen meikkivoide joka on pakattu sieneltä näyttävään ja tuntuvaan olomuotoon, ja sitä levitetään mukana tulevan vipan avulla. Myös sivellin käy meikkivoiteen levittämiseen.

Kerron tuotteesta lisää kun olen ehtinyt sitä hetken verran testaamaan :).
Hei mites tuo My French Palette -luomiväripaletin söötti kansi ^__^?

Kevään kausikokoelma French Innocence oli kokonaisuudessaan niiiin soma. Olen yleensä kesä-ja syyskokoelmien ystävä, mutta aina jotkut keväiset meikkikokoelmat saavat huokailemaan hentojen sävyjen ja kauniiden pakkausten vuoksi. Kevätkokoelmien näkeminen saa viimeistään kevätfiiliksen itsellenikin :) ... Ja tietenkin illalla taivaalta tuli sangoittain lumisadetta :D.

My French Palette -luomiväripaletin vaaleilla sävyillä tehdään keväiset silmämeikit ja pienen peilin alta paljastuvat siniset sävyt sopivat esimerkiksi raikkaiden silmärajausten tekoon. Itse paletista ja siveltimen toisesta päästä tuli hieman eräät nakupaletit mieleen.


Aamupalan, tuoteuutuuksien esittelyn sekä yleisen jutustelun jälkeen nautimme vielä raikkaat smoothiet irtohedelmien kera, ja tämän jälkeen kaikki halukkaat pääsivät istahtamaan meikkitaiteilijoiden tuoleihin. Jokaiselle etsittiin oikea sävy Miracle Cushionista joko testaamalla meikkivoidetta hieman kasvojen iholle tai laittamalla meikkivoidetta koko kasvomeikin verran.

Valitsin tietenkin koko kasvomeikin ja (yllätys yllätys :D) vaalein sävy oli minulle juuri sopiva. Meikkivoide peitti kevyesti, mutta pisamat kuulsivat silti kauniisti läpi ilman harmaaksi muuttumista.


Saimme tilaisuudesta mukaamme goodiebagit ja kotona jatkuvien tuotetestauksien jälkeen tulen kertomaan lisää sekä ihmesienestä että muista saamistani tuotteista :).

3 kommenttia:

 1. Mä niin aion hankkia tuon uutuusmeikkivoiteen! :) Tuo luomiväripalettikin näyttää ihanalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä nyt olen sitä kahden päivän ajan käyttänyt niin tykkäään :)!

   Poista
 2. Voi kumpa olisi itsekkin päässy paikalle hypistelemään ihanuuksia :)

  VastaaPoista