perjantai 27. maaliskuuta 2015

Paras huultenrajauskynä joka sopii kaikille huulipunille


Tähän ikään mennessä huulipunia on kertynyt sävy jos toinenkin. Sävykirjo on laaja ja muutamia mainitakseni minulta löytyy vaaleanpunaista, paloautoa, rusehtavaa kuparia, osuuspankin logoa, syksynlehtiä ja nudesävyjä. Minulla ei ole kiinnostusta eikä halua käyttää rahaa monen huultenrajauskynän hankintaan ja tällä hetkellä (lähinnä juhlakäytössä) minulta löytyy tasan yksi rajauskynä.

Onneksi on olemassa helppo ja kukkaroystävällisen tapa rajata millä tahansa ehostetut huulet – nimittäin väritön huultenrajauskynä. Keisarin uudet huulet.


Väritöntä rajauskynää voi käyttää kaikkien huulipunien kanssa, oli kyseessä vaalea tai hyvinkin tumma sävy. Yläpuolen kuva on ehkä parhain ja havainnollistavin swatch ikinä :D.


Nakuhuulet – miksi naisilla pitää kasvaa tuollaista karvahöttöä naamassa kysynpähän vaan :D?


Dior Universal Lip Liner – rajaus sekä huulten pohjustus
Piirrän rajauksen hieman huulteni ulkopuolelle, vahamainen rajaus estää huulipunan ja -kiillon lipsumisen yhtään kauemmaksi kuin on tarkoitus.Käytän väritöntä rajauskynää usein myös huulteni pohjustamiseen. Pieni huijaus silmille ja BOOM, huulet näyttävät täyteläisemmiltä. Lisää päälle mahdollisimman nude huulimeikki (puna tai kiilto) niin saat vielä vähän näyttävämmät pusuhuulet.

Väritön rajauskynä on huoleton. Ei ole niin justiinsa miten tarkan ääriviivan piirrät, ei haittaa jos menee vähän yli tai ali (korjaus ei ole sotkuista) eikä sinun tarvitse huolehtia että kuluuko huulipuna pois ennen rajauskynää. Jokainen on varmasti nähnyt ainakin kerran henkilön kenellä on kestävä huultenrajaus mutta ei niin kestävä huulimeikki… Ei hyvä.Dior Universal Lip Liner  + No.7 ”Mulberry” 


Minulla on käytössä äiskältä tuliaisena saatu Dior Universal Lip Liner. Olen tykännyt, ei valittamista.Kynän toiseta päästä löytyy sivellin jota voi käyttää huulipunan levittämiseen tai värittömän rajauskynän levittämiseen koko huulille pohjustukseksi. Diorin kynän koostumus on vahamainen ja sen vuoksi sivellinpää näyttää ennen pesua hilseilevältä päänahalta.

Värittömiä rajauskyniä löytyy myös edullisemmilta merkeiltä, tässä muutama joiden olemassaolon tiedän:

Isadora Transparent Lip Fix – 9,90€ (Sokos)
Yves Rocher Flawless Lip Liner – 9,90€ (oho, tämä maksoi ehkä vuosi sitten nettisivujen mukaan noin 7€)
The Body Shop Lip Liner – 9,90€
Urban Decay Glide-On Lip Pencil ”Ozone” – n.16€ (Feelunique ja Sephora)
Dior Universal Lip Liner – n.30€
Hinnat 27.03.15

2 kommenttia:

 1. Jonna H.
  perjantai 27. maaliskuu 2015 at 17:15 (3 kuukautta ago)
  Mulla on käytössä ARTDECO, joten niiltäkin löytyy. Se on halpa, muistini mukaan reilun kympin. Oon love. <3

  Vastaa

  Panda
  lauantai 28. maaliskuu 2015 at 01:38 (3 kuukautta ago)
  Kiitti vinkkauksesta :)!

  Vastaa

  Helena
  perjantai 27. maaliskuu 2015 at 18:54 (3 kuukautta ago)
  Tällanen on ollut mun ostoslistalla öö IKUISUUDEN enkä oo saanut aikaseks ostaa vaan aina etin vimmatusti laatikosta punaan sopivaa kynää! Kiitos postauksesta, nyt on ehkä pakko viimein tajuta hankkia väritön kynä :’) Kun vielä osais päättää miltä merkiltä..

  Vastaa

  Panda
  lauantai 28. maaliskuu 2015 at 01:38 (3 kuukautta ago)
  Suosittelen ehdottomasti, tää on niin helppo ja rento :)

  Vastaa

  Mia / Beauty Highlights
  perjantai 27. maaliskuu 2015 at 19:30 (3 kuukautta ago)
  Miten mä en ole tiennyt tällaisten värittömien huultenrajauskynien olemassaolosta!!! :D Ostan kyllä tosi harvoin huultenrajauskyniä, selittyy ehkä sillä. Vakkarikäytössä ollut vaalea roosan sävyinen, tosi luonnollisen lopputuloksen antava huultenrajauskynä jo vuosia. Tällainen meni kyllä mulla nyt heti hankintalistalle, ja Dioriin panostan heti! Kiitos vaan vinkistä ;)

  Vastaa

  Panda
  lauantai 28. maaliskuu 2015 at 01:40 (3 kuukautta ago)
  Ollos hyvä :)! Kerro sitten mitä tykkäät kun menet keisarin uutta huulikynää ostamaan :)!

  Vastaa

  Nina
  torstai 9. huhtikuu 2015 at 16:07 (3 kuukautta ago)
  Voin suositella tuota Isadoran kynää! Ostin sellaisen viisikymppiselle äidilleni joululahjaksi, hän on tykännyt siitä kovasti. Toki kokeilin kynää itsekin kerran viininpunaisen huulipunan kanssa. Kynän jälki on juuri sopivan vahamaista, ja se todellakin pitää huulipunan rajojen sisällä!

  Vastaa

  Panda
  sunnuntai 14. kesäkuu 2015 at 16:42 (2 viikkoa ago)
  Oo! Sitten jos tämä kynä joskus menee hukkaan tai loppuu niin kokeilen siis IsaDoraa seuraavaksi, kiitti vinkistä!

  Vastaa

  Marianne
  lauantai 25. huhtikuu 2015 at 18:08 (2 kuukautta ago)
  Tällaista on pakko hankkia, sopinee loistavasti tällaiselle laiskalle huulten rajailijalle joka ei viitsisi hommata useita kyniä eri sävyissä.

  Vastaa

  Panda
  sunnuntai 14. kesäkuu 2015 at 16:43 (2 viikkoa ago)
  Suosittelen! …Ahistais omistaa monen sävyn kyniä :I

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että löysin tämän sivun. Ehdottomasti hankin jonkun merkkisen noista kynistä.Asun Kotkassa ja ainakaan Sokoksessa ei näyttäis olevan Dioria, mutta etsivä löytää...en viitsis maksaa postikuluja paljonkaan...

  VastaaPoista