perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kaksi mattameikkivoidetta pisamien peittoon


En koe tarvetta peitellä omia pisamiani, mutta tiedän että monet (välillä tuntuu että kaikki :D) eivät pidä yhtään omista kesäpilkuistaan. Pidän teidätkin mielessä, joten tein vertailun kahden peittävän mattameikkivoiteen välillä. Olin saanut jo aiemmin Lumenelta arvioitavaksi Matt Control -meikkivoiteen, ja pyysin vielä vertailukohteeksi hieman vastaavan meikkivoiteen Natural Code -linjalta.


Lumene Matt Control Oil-Free Foundation 0 Light Ivory / Valon hehkua

Kiitos Lumene meikkivoidesävystä 0, vaaleaihoiset kiittävät!

Olen ruskeiden pisamieni alta ihonsävyltään todella valkoinen, ja tämä 0-sävy on juuri täydellinen. Ei liian kellertävä, ei liian oranssi, ei liian rusehtava eikö myöskään liian valkoinen. Vaikka löytäisin tarpeeksi vaalean meikkivoiteen, se ei välttämättä toimi yhtään pisamaisella iholla. Moni vaalea meikkivoide nimittäin muuttuu pisamien päällä harmahtavaksi ja kukapa nyt haluaisi naamansa olevan täynnä harmaita laikkuja. :P

Matt Control levittyi hyvin. Sain meikkisiveltimellä rajat hyvin häivyttymään ja lopputuloksesta tuli tasainen ilman minkäänlaisia ongelmia. 

Kerrostin meikkivoidetta testimielessä vielä toisen kerroksen ja sekään ei tehnyt ikäviä sivellinjälkiä kasvoille, työstäminen oli myös helppoa eli levittämisessä ei ollut toisellakaan pakkelikerroksella ongelmia. Pakkauksen teksti lupaa täysin peittävää lopputulosta, ja kasvot muuttuivatkin kerros kerrokselta kauttaaltaan yhä vaaleammaksi ja pisamien lämpö haihtui kerrosten lisääntyessä kasvoilta.

Toki pisamien täyspeittoon tarvittaisiin tujummat voiteet, mutta nyt pisamat eivät "rusketa" kasvoja eivätkä hyppää niin dominoivasti kasvoilta esille. Kasvojeni pieni punoitus hautautui myös meikkivoiteen alle.


Natural Code by Lumene Skin Perfector Matt Makeup 10 Vanilla

Meikkivoiteen vaalein sävy 10 Vanilla oli minulle sävyltään tarpeeksi vaalea.

Tämä meikkivoide ei levittynyt läheskään niin nätisti kuin Matt Control. Se tuntui pyörivän siveltimen alla pitkin naamaa jättäen kaikkialle sivellinjälkiä ja asettumatta juuri mihinkään.


Lopulta kun sain meikkivoiteen pysymään aloillaan, kasvot jäivät kevyesti mattaisiksi. Levitin kasvoille toisen meikkikerroksen, mutta asettumisongelma ei lähtenyt mihinkään. En huomannut kerrosten välillä tapahtuvan juuri mitään muutosta peittävyydessä.

Pisamat hehkuivat huomattavasti enemmän läpi kuin Matt Controllilla, ja myös ihoni pieni punoitus helottaa meikkivoiteen alta eli sitä en saanut juurikaan peittymään pakkelin alle.
Lumene Matt Control // Lumene Natural Code
Mikäli haluat mattaisen ja peittävän lopputuloksen sekä säädellä peittävyyttä kerrostamalla, suosittelen Lumenen Matt Control -meikkivoidetta. Mikäli kaipaat mattaista mutta et tarvitse juurikaan peittoa, suosittelen Natural Code Skin Perfectoria.

4 kommenttia:

 1. Miksi ihmeessä joku haluaa peittää pisamansa? Olen lapsesta asti kadehtinut heitä, joilla on pisamia. Ne ovat vaan ihania ja kauniita ja suloisia ja persoonallisia ja ja ja..<3 Yksi isoimmista kauneusihanteistani on aina ollut pisamat ja punainen tukka. Tukan saa purkista, mutta pisamia ei.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun lähtee selamaan netin keskustelupalstoja ja kuuntelee kavereiden ja tutun tuttujen "pisamat on ihania mut ei omalla naamalla yäk!"-valituksia jo vuodesta xxxx niin en ole ihan oikeasti törmännyt juuri moneen ihmiseen kuka ihastelisi niitä _omalla_ naamallaan. :D

   Pisamat ja fretit, siinä asiat joilla saan PK-seudulla vieraat ihmiset sanomaan minulle jotakin :D :D

   Sain aikoinaan motkotusta miksi värjään omaa ihanaa punaista tukkaa kun se on niin uniikki ja harvinainen. Jos minulla on syntymästä asti ollut päälaella uniikkia ja harvinaista, niin eihän se minulle sitä ole yhtään ja kyllä siihenkin kyllästyy siinä missää maantieharmaaseen tai muuhun hiusväriin. :P Nykyisin hyödynnän omaa väriä värjäyksessä, eli täysin peittoon en sitä halua laittaa.

   Poista
 2. Mä kyllä tykkään pisamistani ja mietin että onko sulla tullut jotain meikkivoidetta vastaan, joka ennemminkin korostais niitä (tai joku muu keino)? En todellakaan halua niitä peittoon!

  Oon kans saanut kuulla jos oon hiuksiani värjännyt, että kasvaakohan se oma väri enää takaisin jne.. Mulla on kyllä vuosien saatossa omakin väri vaihdellut (itsestään) hurjasti porkkanasta sellaseen strawberry blondiin, tuntuu ettei enää lähimmät nää sitä punaisuutta, mutta vieraat kylläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta on tulossa postaus jossa jaan omat vinkkini pisamaisen ihon meikkaamiseen jossa pisamia häivyttämisen sijaan korostetaan! :) Toivottavasti sieltä löytyy jeesiä n___n

   Haha, joo se oma väri mystisesti vaihtuu siellä pääkopan toisella puolella eri väriseksi :'D Minulla on ollut kaikki kuparin eri sävyt, tummempaa punaista, tummaa munakoisoa, hunajablondia... Nyt olen tykästynyt tähän tummaan karamellisävyyn mihin heitän sekaan pinkkiä :)

   Poista