keskiviikko 12. elokuuta 2015

ThrowbackWednesday: Frettivauva

Nestori on ehtinyt sulattamaan kahdessa vuodessa monen sydämet ja hurmaa lenkeillä päivittäin kymmeniä tuntemattomia ihmisiä. Ehkä yksi kymmenestä tietää mikä eläin Nestori on. Suurin osa luulee Nestoria tarhaminkiksi tai -hilleriksi, supikoiraksi, gerbiiliksi, mäyräksi, ahmaksi, saukoksi, kissaksi, koiraksi ja pari perheenäitiä on kertonut lapsilleen Nestorin olevan hamsteri.

Yläpuolen kuvassa Nestori näyttää muille raitiovaunun matkustajille miten julkisissa kulkuneuvoissa istutaan nätisti. Nestorin kanssa kulkiessä on kuin liikkuisi suuren maailmantähden kanssa; kaikkialla käy pieni supina, taustalta kuuluu; "oiiih, ihana, miten söpööö, kato mikä tuolla on!!" -ihailua ja sitä huomaa monen ottavan salaa, "salaa" tai edes salailematta valokuvia.

Katsokaapa minkälaisia kuvia löysin Nestorista :')   Sofia tuli minulle vanhemmalla iällä, eli minulla ei ole hänestä aivan pieniä pentukuvia. :(

Sofia    

12 kommenttia:

 1. Voi, oliko Nestori muka noin pieni?!? Aww! <3

  VastaaPoista
 2. Eläinvauvojen killimahat on parasta mitä on! <3 Näistä kuvista tuli hyvä mieli.

  VastaaPoista
 3. Aww no oisin kyllä itekkin ihan silmät sydämminä jos tommoiseen kaupungilla törmäisin!

  VastaaPoista
 4. Nestori. <3 Awww! Mä en ehkä kestä, mikä söpöliini!

  VastaaPoista
 5. He ovat kyllä niin ihastuttavia pötkylöitä, että nuo bussissa nähdessäni olisi sulaa vahaa ja lällyttelisin niin paljon, että muut saisivat nolostella puolestani.
  ihania! <3

  VastaaPoista
 6. Voi ihana ♥__♥ Mä en kestä!! Tollasen kun sais jonain päivänä! ♥

  VastaaPoista