perjantai 30. lokakuuta 2015

Täydellinen syksyinen mutakynsilakka


Ostin viime viikolla uudet kynsikkäät, ja kaupan (Varusteleka :D) pihassa niitä fiilistellessä oli oiva hetki napata myös kuvat uudesta mutaisesta lakkaihastuksestani ^___^

Kotiseudulle avattiin - en muista mikä - uusi myymälä ja avajaispäivänä siellä jaettiin ilmaisia Lumenen kynsilakkoja. Avajaisiin uskaltautunut isäni nappasi lakkoja mukaan sekä äidilleni että minulle (kiitos iskä).


Yksi niistä oli Lumene - Kevättalvi (mikä on kevättalvi? Alkava kevät kun on vielä lunta maassa? Onko sellaista edes :'D) ja se on aivan täydellinen sävy syksyyn. Olen haikaillut täydellisen mutaharmaan kynsilakkasävyn perään ja tämä lakkalöytö tuli juuri oikeaan saumaan. 


Mitäs muuta minulle kuuluu? Hipsimme eräänä syksyisenä yönä kavereiden kanssa leikkipuistoihin päästämään lapsenmielisyytemme vapaalle. Tuli niin onnellinen ja virkistynyt olo, ja se jatkui vielä seuraavan päivän puolelle. Taidan alkaa käymään leikkipuistoissa myös ruokatunneilla. :)


Ostin syksyfiilistelyyn myös Fazerin uuden joulusuklaalevyn. En ole tuunattujen suklaiden ylin ystävä, mutta nyt tuli sellainen fiilis. Samalta reissulta tarttui mukaan myös tämän vuoden ensimmäinen glögipurkki. :D

Olen alkanut pitämään glögistä vasta lähiaikoina, ehkä viime vuonna? Pidin niitä oletusarvoisesti pahanmakuisena, mutta jätettyäni annoksista pois rusinat, irtokynsiä muistuttavat mantelilastut ja terästykset niin voi juku, glögihän on hyvää! 

ps. Tänään katsomaan Robinia Circukseen! ^____^ Ketään muita tulossa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti