torstai 31. joulukuuta 2015

Hyvää uutta vuotta parin ajatuksen saattelemana


Helsinki, humalaiset ja ilotulitukset ne yhteen ei sovi. Näissä kaverini kännykän (oma kännykkäni ei tällaiseen olisi pystynyt) otoksissa näkyy tämän vuoden Linnanmäen Valokarnevaalin päätösjuhlan ilotulitus, joka on aina hienoin mitä Suomessa ilmaiseksi pääsee katsomaan. Helsingin uudenvuoden tulitukset eivät ole mitään tämän rinnalla ^__ ^ 

Vietin viime uuden vuoden kavereiden kanssa Helsingissä ja kävimme katsomassa Kauppatorilla kaupungin ilotulitusshowta. Ihmiset iästä ja sukupuolesta riippumatta ampuivat tuhannen päissään raketteja kaduilla ihan mihin sattui, ja yksi jos toinen raketti suhahti myös minun ja kavereiden jaloista ohi ja paukahti alle metrin päässä. Ihmiset mitä ihmettä!?

Kävely Mannerheimintiellä muistutti sotatannerta, ihmiset huusivat ja paukkuja räjähti ihan kaikkialla. Ihmiset raahasivat vielä koiriaan mukaan tuonne keskustan karkeloihin... Huhhuh.


Tänä vuonna heitin repun selkään ja lähdin viettämään vuoden viimeisiä päiviä maakunnan pikkukylien ja -kaupunkien rauhaan.


Teimme kavereiden kanssa pienen roadtripin legendaariseen Tuurin Kyläkauppaan. Tästä kuulette vielä ja kyllähän ne ostoksetkin pitää esitellä. ;DHyvää uutta vuotta, olkaa järkeviä ihmisiä myös vuonna 2016! ^_____^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti