maanantai 18. tammikuuta 2016

Asukokonaisuus itsenäisyyspäivän sitseille


Itsarimekkooni sopivaa kynsilakkaa pohtiessa halusin pitää kynnet mustina, mutta perinteinen musta kynsilakka tuntui liian raskaalta eikä kiiltävä pinta sopisi kokonaisuuden kanssa. Tässä lookissa kynnet eivät olisi pääosassa, vaan tukemassa asukokonaisuutta.

Siinä missä mattahuulipunat ovat vieneet minut mennessään, ei kynsilakkojen mattatrendi ole minua erityisemmin innostanut. Mattakynnet näyttävät niin... tunkkaisilta? Raskailta? Tekevät sormenpäistä töppömäiset?

Prrr komento takaisin! Minulla on yksi mattamusta kynsilakka. Hmmm... se sopisi kyllä hyvin laukkuni että mekkoni samettinauhojen kanssa yhteen.

idkuvamattakynnet

Zoya Matte Velvet -kokoelman mattamusta Dovima pääsi yllättämään ja oikein kunnolla! Se ei ollutkaan aivan tavallinen mattamusta kuten huurteinen pullo antaa ymmärtää, vaan kynsien pinnalla näkyy läheltä katsottuna hillitysti hohtavia pieniä hopeapisteitä. Tiedättehän, aivan kuin katsoisi korpimetsässä tähtitaivaalle ja huomaat sen olevan aivan täynnä pieniä hohtavia tähtiä. Luonnonvalossa kynnet näyttävät mustan sijaan supertummalta tummanharmailta. Ihan mielettömän nätti ja uniikki sävy! :)

Zoya Magical PixieDust -kokoelman säihkyvä Cosmo toi nimettömien kynsille juhlavuutta ja ripauksen hopean raikkautta.

iditsarikynnet

Mattamustat kynnet tukivat asukokonaisuutta ihan kaikilla mahdollisilla tavoilla:

Tämä kuva on otettu paljon myöhemmin kuten kynsien tyvestä voi päätellä :P


- Kaulakoruni isot kivet ovat liimattu mustalle huopaa muistuttavalle kankaalle, ja koru sidotaan mustilla samettinauhoilla. Tsek.
- Tuplapallokorvisten etuosaksi valitsin hopeiset strassikivet, ja takaosaksi isot mattamustat pallot. Tsek.
- Mustat korkokengät ja pienet pyöreät hopeiset niittiyksityiskohdat kengän takaosassa. Tsek.Toisessa kädessä pidin... miksi noita laukkuja kutsuttiinkaan? No, kuitenkin tuo laukku oli koruna koruttomassa kädessä ja toisen käden keskisormeen yhdistin mustan näyttävän rusettisormuksen.

Vitivalkoista säärtä, selkää, etumusta ja käsivarsia oli asussa sen verran näkyvissä että kokomustasta asustamisesta huolimatta kokonaisuus säilyi ilmavana ja raikkaana - toki kiitos kuuluu myös läpikuultavalle tyllille. :)

Mustaa sen olla pitää! ^____^ 


* Doviman ja Cosmon lähetti blogitestaukseen NailCity

4 kommenttia: