maanantai 22. helmikuuta 2016

Lancôme Miracle Cushion tyynymeikkivoide


Lancôme toi noin vuosi sitten länsimaihin ensimmäisenä oman versionsa Aasiassa jo pitkään suurta suosiota nauttineista hybridimeikkivoiteista. Meikkivoiteet tunnetaan myös nimillä Cushion ja suomalaisittain tyynymeikkivoide. Olin Lancômen järjestämässä lanseeraustilaisuudessa ja saimme sieltä jokainen omat tyynymeikkivoiteet kotiin testattavaksi.

Nyt eletään vuoden 2016 helmikuuta ja kauppoihin ovat ilmestyneet Lancômen vanavedessä edullisemmat Cushionit sekä L'Orealilta että Isadoralta. Isadoran n. 30€ kustantava Cushion sai huomioni ainoastaan lehdistötiedotteessa ja muutamissa kosmetiikkablogeissa. Kolmenkympin hinta ei-selektiivisestä tuotteesta tuntui melko suolaiselta, joten en kiinnostunut.

L'Orealin n. 20€ Cushion on hinnaltaan helposti lähestyttävä ja näin ollen kilpailukykyinen. Lorkun taptap-Cushion on lehdistötiedotteen lisäksi kaikkialla - televisiossa, kaikissa mahdollisissa blogeissa, instagramissa, nettisivujen sivupalkeissa.. Tätä ei ole voinut olla huomaamatta eli markkinoinnissa on todellakin onnistuttu.


Tykkään Lancômen tyynymeikkivoiteesta sekä ideana että itse tuotteena sen verran, että tulen ottamaan suurella mielenkiinnolla testiin L'Orealin parikymppiä edullisemman tyynymeikkivoiteen. Isadoran Cushion ei omituisella hinnallaan tosiaan herättänyt huomiotani, eli sitä en turhaan pyytänyt blogiini testattavaksi. :P

Mutta nyt esittelyssä Lancôme:


Siis häh? Cushion? Tyynymeikkivoide?
Kompaktista rasiasta (meikkivoide, levitysvippa ja peili) löytyy sieni johon on imeytetty nestemäinen meikkivoide. Rasian mukava tulevalla pehmeällä vipalla painetaan sientä ja sitten vain taputellaan meikkivoide kasvoille.

Tuotteen idea on olla kevyt, päivän mittaan helposti kerrostettavissa ja kätevä kantaa laukussa mukana. Esimerkiksi töihin mennessä taputan tätä hyvin kevyen kerroksen naamaan, ja työpäivän jälkeen ennen muita menoja freesaan töissä nuutuneita kasvojani toisella hieman paksummalla kerroksella. Kasvot näyttävät taas pirteämmiltä, eikä kerrostaminen aiheuta jäykkää ja naamiomaista pakkelikerrosta.

Suosikkimeikkipuuterini soveltuu myös pikafreesaukseen, mutta pitkin päivää tapahtumaan kerrostukseen se ei sovellu kaikista parhaiten. Kasvoista tulee helposti aivan liian puuterimaiset ja kalvakat.


Kun sienestä ei meinaa meikkivoidetta enää irrota, nappaa sienestä kiinni ja käännä se ympäri. Meikkivoidetta löytyy sienen toiselta puolelta vaikka miten ja paljon.

idkuvalancome

Lancôme Miracle Cushion -meikkivoide

+ Kompakti ja kestävä pakkaus
peili, vippa ja meikkivoide samassa paketissa. Rasia on kestänyt hyvin pudotukset lattialle

+ Uudelleenkäytettävä
koko helahoitoa ei tarvitse ostaa uudelleen, erikseen myydään täyttöpakkauksia

+ Viilentävä
pehmeällä vipalla levittäessä meikkivoide tuntuu kasvoilla miellyttävän viileältä. Etenkin kesäisin iso peukku tälle ominaisuudelle!

+ SPF 23

+ Pisamaystävällisyys
jotkut meikkivoiteet värjäävät kasvojen pisamat harmaiksi, tämä meikkivoide ei sitä tee

+ Luonnollinen lopputulos
meikkivoide tasoittaa kasvojen pientä värivaihtelua ja antaa kasvoille terveen hehkun


+ / - Käyttöaika
olen käyttänyt meikkivoidetta yhden kokonaisen paketin ja yhden täyttöpakkauksen verran. Käytin tuotetta lähes päivittäin, ja molempina kertoina sieni kesti käyttöä 2-3 kuukautta. 

- Hinta
kyseessä on selektiivinen meikkivoide, eli meikkivoidepakkaus on sen hintainen kuin olettaisi sen olevan. Uudelleenkäyttömahdollisuus on aina plussaa, mutta täyttöpakkauksen melkein 36-40€ hinta on minun makuuni liian suolainen. Etenkin kun tämä meikkivoide on lähempänä hieman peittävämpää BB-voidetta kuin meikkivoidetta.

En olisi raaskinut ostaa täyttöpakkausta, mutta bongatessani sen laivalta (en muista miltä) hintaan 24,50€ ei hinta ollut enää niin paha. Laivalla itse meikkivoidepakkaus oli 36,90€.


Löytyykö sieltä tyynymeikkivoiteen ystäviä? :)2 kommenttia:

  1. Mä rakastan tätä! Kaksi täyttöpakkausta olen jo omaani ostanut ja yhden sienipakkauksen, niitäkin saa erikseen ostettua. :p Isadora oli kyllä mielestäni markettituotteeksi hieman turhan hintava, ajattelin jo silloin, että olisivat laittaneet hinnan vaikka 25 euroon, niin olisi ollut kiinnostavampi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Siis myynnissä myös ihan pelkkä sieni - ilman meikkivoidetta? :o? Mulle tuli juuri Lorkun tyynyt testattavaksi, iiks!

      Poista