keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Tukholman värikkäät tuliaiset

Mall Of Scandinavia -kauppakeskuksesta kertovassa postauksessa mainitsin pienet ruotsintuliaiset, ja tässä ne nyt ovat :)


Helsinki-Vantaan lentokentällä minulla oli agendalla kaksi asiaa. Biothermin Aquaspa -päivävoide ja MAC Tropic Taboo. Biothermilla oli miellyttävä lentokenttähinta, mutta kanssamatkustavat kollegat vakuuttivat sen olevan vielä edullisempi Arlandan lentokentällä. 

MAC - Tropic Taboo

Tropic Taboo löytyi lentokentän MAC-myymälästä, ja matkamme jatkui lähtöporteille.

... ihan vain huomataksemme että lento lähti lopulta noin 40 minuuttia myöhässä. -___-


Mall Of Scandinavian Kikon myymälässä kiinnostuin - yllätys yllätys - mattahuulipunista. Voiko alle kymmenen euroa kustantava puna haastaa päälle parikymppiset MAC mattahuulipunat? Kokeillaan!

Pakkauksesta tuli ihan selektiivisen kosmetiikan fiilis! Se myös tuntui napakalta ja näytti kalliimmalta kuin onkaan.

Kiko / MAC

Mall Of Scandinavian MAC-tiskillä hinnat olivat samaa hintaluokkaa kuin Helsingin Stokkalla. Jos haluaa ostaa tätä merkkiä edullisesti, kannattaa se tosiaan tehdä Helsinki-Vantaalla.


Essien kynsilakat H&M:n valikoimassa... aina yhtä omituinen näky. :D 

Essiet olivat Henkkamaukassa tarjouksessa noin kymmenen euroa. Minulla oli ajatuksena ostaa pirtsakka kesälakka joltakin merkiltä, ja koska edullisempien merkkien kynsilakat olivat eri kosmetiikkamyymälöissä n. 5-9€ hintaisia niin hinta-laatusuhde kallistui Essien eduksi.


Pull&Bear taisi veroittaa työmatkalaisten lompakkoja eniten. Itselleni löysin valkoisen neuletakin ja kännykälle kuoret. Sisko sai tuliaiseksi mäyräkoirasukat. :)


Tätä kuvaa ottaessa olemme poistuneet Solnasta ja Mall of Scandinaviasta, ja porukka on hajaantunut ympäri Tukholman keskustaa. Monen suosikkia Hollisteria (jonka hypeä en ymmärrä yhtään) ei Mall Of Scandinaviasta löydy, joten muutama tyyppi halusi poiketa keskustan Gallerian-kauppakeskuksessa sijaitsevaan myymälään.

Siinä missä mainostin MoS:n hyvää ilmastointia ja lämpötilaa, oli Gallerian-kauppakeskuksessa ihan hirveä ilma! Henkeä ahdisti, takki oli liikaa, ihoa kipristeli ja happi ei tuntunut liikkuvan. Menin ulos odottelemaan, ja katsastin läheisen värikkään Pyhän Jaakobin kirkon sisältäpäin.


Vaikka MoS:sta löytyi Lagerhaus, halusin käydä Tukholman keskustan Lagerhaussissa josta olen kirjoittanut blogiinkin. Kauppa ihastuttaa joka kerta, ja kyllähän sieltä lähtee aina jotain pientä mukaan.. :)


Päivä vaihtui illaksi, ja kävimme nauttimassa vanhan kaupungin värikkäistä rakennuksia. Turisteja ei ollut juuri missään tuohon aikaan päivästä ja viikosta. Ihanan rauhaisaa ja hiljaista. 

Vanhasta kaupungista löytyi yksi ihastuttava käsityöputiikki jota piti ruotsalainen suomea puhuva rouva. Mukaan lähti ihastuttava vesivärimaalattu posteri jonka toisella puolella on kuvaan liittyvä lastensatu. :)

Mutta mitenkäs se Biothermin päivävoide jonka piti olla halvinta Arlandan lentokentällä? Kävi ilmi, että se on siellä jopa kalliimpi kuin Suomen myymälöissä D: Ei olisi pitänyt kuunnella kollegoiden "varmaa tietoa", vaan olisi pitänyt ostaa se Helsingin lentokentältä. -__-'

4 kommenttia: