tiistai 3. toukokuuta 2016

Helppo trooppinen silmämeikki

idkuvaisadora

Blogini Instagram-tilille sujahti eilen tällainen kuva. Värikäs silmänrajaus on tehty Bernerin bloggaajapäiviltä saadulla IsaDoran Perfect Contour Kajal -kynällä sävyssä 63 Tropical Green.


Sävy on sellainen mitä en itse ehkä kaupasta valitsisi ensimmäisenä, mutta rohkea rokan syö ja lopputulos näyttää luomilla paremmalta kuin mitä kynä antoi aluksi ymmärtää. Kynä on koostumukseltaan sopivan pehmeä levittää ja sävy on ihanan kirkas! Tämä toimii -ehkä hieman ujosti- myös sisärajaskynänä.

Silmäni vuotavat lähes poikkeuksetta kirkkaassa auringonpaisteessa, mutta vedenkestävät rajaukset eivät olleet vuodoista moksiskaan.


Innostun enää harvoin väri-iloittelemaan luomiväreillä, mutta värikkäistä silmänrajauskynistä on tullut ihan minun juttuni! Innostuin niistä erityisen paljon viime keväänä, ja nyt auringon lämmittäessä ovat värikkäät rajaukset löytäneet yhä useammin tiensä silmäluomilleni.

Värikkäillä silmärajauskynillä on harvinaisen hankala epäonnistua, niillä saa simppelistä meikkilookista heti astetta mielenkiintoisemman ja ne saavat silmien omat sävyt pomppaamaan ihanasti esille!

Tykkäättekö te leikkiä värikkäillä silmänrajauskynillä?

6 kommenttia:

 1. Todellakin tykkään! Mä käytän melkein päivittäin värillisiä rajauksia keväällä ja kesällä :) Ne on niin helppoja ja nopeita. Muutenkin yleensä käytän enemmän jotain muuta kuin mustaa rajauksiin, esim. harmaata, tummanvihreää jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Helpot ja kevyet pakata myös reissuun mukaan :)

   Munkin pitäs vaihtaa musta johonkin tummanharmaaseen niin saisi katseesta hieman pehmeämmän - mutku musta on aina musta :')

   Poista
 2. Oi miten kaunis toi vihreä on! Tää ois ollut niin mun sävy, sain itselleni sen sinisen (joka on kyllä myös kiva!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja voi räkä, nää menee aina vähän ristiin :/

   Poista
 3. Itse ihastuin tähän kynään kanssa ja sama on silmillä nytkin :D Toi sun puna on ihana <3

  VastaaPoista