perjantai 27. toukokuuta 2016

Hyvä vegaaninen ripsiväri

Istuimme pienellä kaveriporukalla iltaa Perhe Nonnulassa, ja illan emäntä ei tapansa mukaan päästänyt vieraitaan ihan vähällä. Farkkujen napit paukkuivat hyvästä ruuasta, nauru antoi kyytiä vatsamakkaroille ja illan lopuksi myös käsiallit tiesivät tehneensä jotain - saimme nimittäin kotia kannettavaksi kolme isoa kassia! Hullu nainen :D

idkuvabohoripsari

Kasseista löytyi vaikka ja mitä ihanaa. Ensimmäisenä halusin testata Boho Green Revolution -sarjan vegaanista ripsiväriä. Raikas pakkaus ja sen muotokieli tuo mieleen bambuoksan. :)

Boho Green on ranskalainen merkki joka tarjoaa värikkäitä meikkituotteita luontoa kunnioittaen. Tuotevalmistuksessa painotetaan sanoja: ekologinen, eettinen, laadukas, luonnonmukainen ja edullinen. Luonnonmukaiset tuotteet sisältävät paljon luomuraaka-aineita ja ympäristön suojelu on otettu huomioon myös pakkausten suunnittelussa.


Boho Mascara Volume lupaa tuuheuttaa ja pidentää ripsiä. Ripsiväri sisältää hoitavaa koostumusta joka ei vahingoita ripsiä. Vaikuttavat pääraaka-aineet ovat karnaubavaha ja sinisen pellavan uute. Ripsari kertoo olevansa vesiliukoinen, mutta säänkestävä. Hmm ok? ^^'


Ripsivärin suippo ja hoikka harja hämmensi, saako tällä muka tuuheat ripset? Ensimmäisenä päässä kävi ajatus: "tämä sotkee ripset klimpiksi". Minulla oli myös ennakkoluulona että ripsiväri ei ole kovin pigmenttinen eikä se kestä tuhriintumatta koko päivää.


Plussat:

+ harja toimii moitteettomasti eikä siihen tartu liikaa massaa
+ harja erottelee ripset nätisti toisistaan ja luo efektin hieman pidemmistä ripsistä
+ superkauniit alaripset! 
- alaripset maalaantuvat kauniisti ilman klimpin klimppiä, vau! Minulla on suht pitkät alaripset, ja moni ripsari tekee niistä helposti klimppiset - levitystavasta huolimatta. 

idkuvabohoripsari

Miinukset:

- ripset suoristuvat nopeasti taivutuksesta huolimatta
- ei saa kovin tuuheaa ja näyttävää lopputulosta


Kenelle?

Suosittelin Bohon ripsiväriä kaveripiirissä, jossa tiedän heidän tykkäävän suht luonnollisesta lopputuloksesta - ja kukapa ei tykkäisi hieman pidemmiksi huijatusta ripsistä ;)

Vaikka tätä ripsiväriä sutisi miten monta kerrosta tahansa, tällä ei yksinkertaisesti voi edes vahingossa saada överikerrostettuja hämähäkkiripsiä.

Mikäli luonnollinen ja ripsiä hieman pidentävä efekti riittää ja vegaanisuus on iso plussa, suosittelen pitämään tämän ripsivärin mielessä :)

Hintaa (ostopaikasta riippuen) ripsarilla on noin 15-18€. Löydät jälleenmyyjät täältä.

6 kommenttia:

 1. Mä olen valitettavasti myös huomannut vegaanisissa ripsareissa sen, etteivät ne pidennä ripsiä lähes ollenkaan :/ Laveran ripsari hädintuskin edes näkyi mun ripsillä, vaikkakin oli juuri tämänkin lailla täydellinen alaripsille :) Mun lemppari on tällä hetkellä UNE:n Green Pride ekosertifioitu luonnonmukainen ripsari, joka yllättäen jopa onnistui pidennyksessä ja tuuhensi ripsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monissa tulee kyllä fiilis että vaikka ripsaria pyörittelisi jo miten monetta kerrosta, niin räpsyissä ei tunnu tapahtuvan mitään muutosta :'D

   Poista
  2. Hei kiitti vinkkauksesta! Sujautan korvani taakse :)

   Poista
 2. Hyvä vegaaninen ripsari on tosiaan joskus aika vaikea löytää. :) Itse olen tykännyt luonnollisista versioista eniten ZAOn ripsareista, kun taas synteettisistä (joilla saa "isompaa" jälkeä) suosin Bottega Verdea tai Milania. :)

  VastaaPoista