maanantai 1. elokuuta 2016

Matkavinkit Englantiin ja paras paperikauppa Paperchase

idkuvapaperikauppa


Instagramissa minua seuraavat huomasivat minun matkustavan Englannissa. Tämä matka oli siinä mielessä erilainen muihin Englannin matkoihini verrattuna, että pyörin suurimman osan ajasta läntisessä Englannissa ja tarkennettuna Birminghamissa (Ison-Britannian toiseksi suurin kaupunki) virkistävällä yhden naisen matkalla. :) Olin ensimmäistä kertaa yksin ulkomailla, ja ajattelin jakaa paloja reissustani myös tänne blogiin. ^___^

Ihan ensimmäisenä matkavinkki Englantiin. Mikäli rakastat vihkoja, kyniä, kalentereita, lahjapapereita, penaaleja, kortteja, kouluhärpäkkeitä, tarroja... Etsi netistä lähin Paperchase -myymäläsi! Tämä oli tulevalle fuksille kuin taivas.Ihania lahjapapereita, paperikasseja, kortteja, kyniä, pyyhekumeja, vihkoja, kansioita, tarroja, lahjapakettien koristeluhärpäkkeitä... You name it! Paperchase -myymälöitä löytyy Lontoosta vähän joka puolelta, ja Birminghamissa Paperchase löytyy Selfridges -tavaratalosta.


Birminghamin Selfridgestä puheenollen... Mielipide sen arkkitehtuurista? :D


Kuin pyyhekumien karkkikauppa! Hedelmiä, eläinhahmoja, ruokia, dinosauruksia, yksisarvisia... Kaikki eivät edes mahtuneet kuvaan.


Ja vielä vähän lisää pyyhkekumejaNäyttäisi siltä että briteissä postikorttikulttuuri on ihan omaa luokkaansa. Tämä kuva oli yhdestä pelkästään postikortteja myyvästä kaupasta (semmoisen ison H&M -myymälän kokoinen), ja kaikki kortit oli lajiteltu aiheen ja saajan mukaan. Parane pian -osastolla oli varmaan puolet maailman taudeista lueteltuna, uudelle kodille oli yksi kokonainen seinämä, parisuhteiden erokortteja (oi kyllä) ja mitähän vielä. 

Brittiläisissä korttikaupoissa pääsi myös aina niin kuiva brittihuumori näyttämään parhaat puolensa :'D Koska omaan huonon huumorintajun niin nauroin näille yksinäni saaden muutamia kummastuneita katseita...

Tässä parhaimpia paloja:Jos asuisin Englannissa, saisivat ystäväni vuoden aikana ihan liian monia mauttoman hauskoja kortteja postiluukuistaan. :P


Kävin myös Waterstones -kirjakaupassa Lontoossa ja sanoisin sen olevan Helsingin Akateeminen Kirjakauppa puristettuna viiteen kapeaan kerrokseen. Akateemisia kirjoja yliopisto-opiskelijoille mutta myös muuta tietokirjallisuutta. 


Yhtenä päivänä kävin tutustumassa myös Birminghamin kirjastoon. Rullaportaat kirjastossa olivat jännä ilmestys!Kirjaston ympäröi tällainen parveke mihin sai mennä myös lukemaan.


Minun syksyni lähtee käyntiin näillä! ^___^ Korostuskynät, pyyhekumit ja värikäs penaali (repun pikkusälälle) ovat Paperchasesta ja Simba -meikkipussi (penaalikäyttöön) Primarkista.

6 kommenttia:

 1. Paperchase nettikauppahan toimittaa myös suomeen.=D Isompi tilaus kavereiden kanssa ja 6 euron postikulut jakautuu kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O-OU! Kiitos vinkistä, mutta tää oli virhe että nyt tiedän tämän.. xD

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Toimittaako muka Suomeen? Suomea ei ainakaan ole mainittu firman sivulla, jossa luetellaan postimaksut eri maihin. Muinoin kysyinkin asiaa Paperchaselta, ja silloin sanoivat etteivät toimita tänne.

   Poista
 2. Voi että, mitä ihanuuksia! <3 Matkalaukkuun saa hyvin täytettä noista paikoista. Ja mitä kortteja :D Hihittelin täällä ääneen! :D

  VastaaPoista