maanantai 22. elokuuta 2016

Finlayson Unipussi - yökyläilijän paras ystävä

idkuvaunipussi

Haluan esitellä teille tämän kesän yhden parhaimmista ostoksistani, nimittäin Finlaysonin unipussi!

Unipussin hankinta sijoittui aikaan jolloin stressasin ihan pässinä opiskelupaikan saamisesta, ja tämä unipussi tottelikin tuona aikana nimeä masennuspussi. Masennuspussin sisällä tuli muutamat "mitä jos en pääse tänä vuonna sisään" -itkut maristua. Onneksi Opintopolku toi mukanaan iloisia uutisia *^___^*


Ai täh?
Unipussi on vähän kuin sisätilojen makuupussi. Unipussissa yhdistyvät aluslakana, ohut peitto ja tyynyliina. Tyynyliina on ommeltu kiinni aluslakanaan ja "peitto" on ommeltu kiinni aluslakanaan toiselta pitkältä sivulta. Materiaali on 100% puuvillaa ja peiton täyte 100% polyesteria. Unipussi puhdistuu pesukoneessa 60 asteen pesuohjelmassa.

Reissussa ollessa unipussin tyynyliinan sisälle on helppo heittää vaikkapa sohvatyyny, oma paksu huppari tai lähes mitä vaan pehmeää tyynyksi kelpaavaa. Isot pehmolelut ajavat myös asiansa. Minä mitään oikeita tyynyjä jaksa reissulla raahata mukana.


Missä olemme unipussini kanssa tänä kesänä sitten oikein nukkuneet?

... Kampissa sijaitsevalla kattoterassilla (kuva alla)
... Honkajoen monitoimitalon sohvalla
... kesäretkellä ilmapatjalla
... auton takapenkillä
... teltassa festareilla
... omalla sohvalla (no ei aina jaksa avata vuodetta keskellä päivää :D)
... kaverin sohvalla
... mökillä

Rakensin kesällä omalle parvekkeelle lakanoista ja tyynyistä pienen kesäluolan ja siellä oli oikein mukavaa köllötellä ohuen patjan päällä unipussissa ja lukea hömppälehtiä. Vieraatkin on vaivatonta majoittaa, senkun nakkaat vaan unipussin sohvalle ja vieraan sinne nukkumaan.

... Tai kiukuttelevan asuinkumppanin. Tai jos kiukuttelet itse.


Olen löytänyt sohvalta unipussin sisältä muutaman kerran myös miespuolisen kanssa-asujani, eli tämän sisälle mahtuu vähän pidempikin nukkuja. Unipussi ei ole myöskään liian ahdas, joten yöpyörimistäkin harrastavat voivat tässä silmänsä ummistaa.


Kuvassa onnellinen unipussin omistaja, tämä on niiiin kiva! Etenkin nyt näin maanantai-iltana tuntuisi aivan loistavalta päätökseltä skipata koko kuusipäiväinen työviikko ihan kokonaan ja sujahtaa unipussin sisälle, syödä vähän irttareita ja iskeä leffamaraton pyörimään.

Noup. Pitää olla kypsä työssäkäyvä aikuinen ja suorittaa viimeinen pitkä työviikko kunnialla loppuun. Uusi opiskelijaelämä odottaa jo ihan nurkan takana!


.... ja edelleen mikä tahansa pehmeä asia joka joutuu kosketuksiin lattiapinnan kanssa muuttuu 98% todennäköisyydellä hetken päästä frettien uudeksi nukkumapaikaksi. Tässä IG-kuvassa olin levittänyt unipussin olohuoneen lattialle kesäretkelle lähtöä varten, poistuin huoneesta hetkeksi ja tämä näky odotti pari minuuttia myöhemmin... ^__^'

8 kommenttia:

 1. Iiks miten ihana, mäkin haluun oman unipussin <3

  VastaaPoista
 2. Ihana! Hankin tuon, kömmin sinne ja tulen ulos joskus huhtikuun alkupuolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhahhahaa :'D Tuo käy varmaan mielessä vielä monet kerrat talven lähestyessä... Ehkä tämän voisi pakata myös koulureppuun mukaan? ;)

   Poista
 3. Enpä ole koskaan aiemmin tuollaiseen törmännyt, aivan ihana :D

  VastaaPoista
 4. Voi että tuo vaikuttaa tosi kätevältä! :D

  VastaaPoista
 5. Meillä on unipussit veneessä. Vihaan makuupusseja. Mutta unipussit on pop! Kerran on ollut mukana myös yökyläreissulla.

  VastaaPoista
 6. Oi! Unipussi kuulostaa ihan täydelliseltä asialta! <3

  VastaaPoista