sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

9 kivaa hetkeä arjesta

Aurinkoista sunnuntaita!
Kello on jo yhdeksän ja ulkona paistaa yhä ujosti aurinko, oi että. Eilen tuli rakeita ja vettä vuorotellen, mutta tällaistahan se on aina keväällä ja etenkin ennen vappua.

Tykkään lukea muiden blogeista listauksia, arkijuttuja, haasteita ja sellaisia lyhyitä täpäköitä mitäkuuluu- postauksia. Tykkään tehdä sellaisia myös itse ja kokeilinkin aikaisemmin toteuttaa vähän samankaltaisella idealla Viikko kuvina -postaussarjaa. Tiukka viikon rajaus ei ollut ihan minun juttuni, joten kokeilen toisenlaista lähestymistapaa. :)


Rakkaat karvanakit täyttivät hiljattain kumpainenkin neljä vuotta! Mihin aika oikein menee, vastahan me juhlittiin molempien 1v-synttäreitä? :D


Karvanlähtöaika - ei lisättävää.


Voi miten minä rakastankaan Puu-Vallilaa ja kuinka sen värikkäät puutalot hehkuvat pehmeää ilta-aurinkoa vasten.


Tiedättehän ne ihmiset jotka asettavat sushibuffetissa omalle lautaselleen ne muutamat sushipalat oikein sievästi kaikki muut paitsi minä?

Minä en pysty siihen. :D Olen liian laiska ravamaan buffapöydässä käytännöllinen ja NÄLKÄINEN sellaiseen! Käyn hakemassa sushibuffetissa kerralla lautasen täyteen ja hei lautasen yläpuoleltahan ei lopu tila koskaan kesken!


Olen myynyt suurimman osan kaikista "tavallisista" huonekaluistani jo pari muuttoa sitten. Esimerkiksi kaunis ja valkoinen tv-taso pääsi uuteen kotiin ja tilalle tuli DIY-projektin tuotoksena eurolavakyhäelmä. Olen raahannut metsästä myös puukantoja jakkaroiksi, seinälle taulujen sijaan erilaisia oksaviritelmiä ja seinähyllyiksi ajattelin hyödyntää vanhoja lankkupätkiä.

Kevät iskee inspiraation kirjoittamaan sisustusjuttuja kodista. Tosin mitä niistä kirjottaisin? Ehkä toteutan tällaisen samankaltaisen kuvapostauksen asunnon kivoimmista jutuista?

Tuonne kuvan frettipesään tekisi mieli mennä itse nukkumaan... ^___^


Jeeee aurinko ja sen tuoma lämpö saa muutkin pelaajat aktivoitumaan! Heikot kouluttajat lopettivat pelaamisen talven ajaksi sanon minä. ;>

... Esimerkiksi Indiedaysin blogigaalassa ei jaksattu seuralaisen kanssa olla tuntia pidempää vaan karattiin keskustan lurebileisiin. x)


Heila rakastaa ruuanlaittoa ja on ollut kasvissyöjä joskus aikoinaan, niin ehdotin että alettaisiin pitämään viikossa yksi tai kaksi kasvis-tai vegaanipäivää.


Olin mennyt illalla päikkäreille (seuraavana päivänä ns. ilta+yö- vuoro) ja tarkoitus oli nukkua mahdollisimman pitkään -> valvoa ja mennä mahdollisimman myöhään nukkumaan -> herätä myöhään seuraavana päivänä.

Noin klo 21:00 toi kiva tyyppi tuli herättämään ylös - kesken syvimmän unen. Ja silloin kun minut herättää kesken sikeän unen, olen ihan jotain aivan hirveä. :'D Kiitokseksi herättäjä sai valitettavasti kuulla täpäkät anna mun nukkuaaa " -kiukuttelut.

Lopulta minut saatiin sängystä ylös viemällä päältäni peitto (!!!) ja kun väsymyspäissäni seurasin peittovarasta olkkariin, odotti siellä tuoreen kahvin lisäksi herkkulautanen ja tietokoneen näytöllä oli valmiina kaksi uusinta Temptation Island -jaksoa (:D)! Ei kiukuttanut enää. ^_____^'


Lähipiirin kaikilta Harry Potter -faneilta tuntui menevän Tylycon2017 -tapahtuma täysin ohi. He taitavat seurata enemmän jenkkien ja brittien faniryhmiä ja -nettisivuja. Toivottavasti tällaisia järjestetään lisää! Oli huippua nähdä miten fanit olivat panostaneet teemapukeutumiseen mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. :) Piristin aikaisemmin mainittuja kavereita etäshoppailemassa heille kaikkea kivaa. ^___^

Minun ei pitänyt ostaa mitään muuuutta en voinut vastustaa tuota söpöä frettipussukkaa, niin taitavasti tehty! Siinä missä pinsettikojun myyjät eivät tuntunut olevan kovin asiakaspalveluhenkisiä (juttelit vaan keskenään ja vastasivat kysymyksiin aika töksäyttäen) niin nämä pussukoiden tekijät ja myyjät olivat aivan ihastuttavia persoonia. Tällaisille tyypeille minä mielummin rahani kannan :)

1 kommentti:

  1. Tosi kiva postaus! Minäkin odottelen pahinta karvanlähtöaikaa, ei ole vielä alkanut :)

    VastaaPoista