tiistai 18. huhtikuuta 2017

Kirkkaita värejä ja Pokemoneja - sellainen oli pääsiäinen


Sain juuri ennen pääsiäislomalle lähtöä PR-paketin joka sisälsi mm. Isadoran kevään kynsilakkakokoelman Gel Nail Lacquer Viva Havana. Aikaisempi pääsiäissuunnitelma pinkkiharmaista kynsistä sai jäädä ja päätin revitellä herkullisilla lakkasävyillä.

"Kokoelma vie ajatukset Kuuban merellisiin ja trooppisiin tunnelmiin. Kevätlakkakokoelma on saanut inspiraationsa Havanan sävyistä: kirkkaan pastellinvärisistä taloista ja art decosta"


Havana Nights & Ocean Splash!


Lemon Libre & Pink Cadillacquer Cuban Coral Colonial Blue & Island Cruise


Orange Deco & Pink Cubana & Viva Red

Levitin kynnelle ensin kaksi kerrosta värilakkaa ja annoin kuivua ohjeiden mukaisesti kolme minuuttia. Lopuksi levitin kerroksen Gel Nail Lacquer Matt Top Coat - päällyslakkaa joka jättää kynsille kiiltävän pinnan ja tekee niistä hieman pullukat. Nämä geelilakat eivät tarvitse UV-valoa vaan ne kuivuvat ihan tavallisessa valossa.

En ole koskaan ollut kiinnostunut geelikynsistä tai muutenkaan mistään ylimääräisestä kynsilläni - värilakkauksia (ja joskus nuoremman iän strassihupsutteluja) lukuunottamatta. Geeli-ja rakennekynsistä tulee vain sellainen viba mistä en tykkää. En osaa selittää sitä tarkemmin. :D Ehkä se on vain se ajatus jostain ylimääräisestä omien kynsien lisäksi? Etenkin jos geelikynsien "muhkumaisuus" erottuu oikein selkeästi niin kylmät väreet menevät pitkin niskaa. ^__^'


En pystynyt päättämään millä sävyllä lakkaisin ensimmäisenä, päätin lätkäistä kaikki sävyt kerralla kynsille! Sävyjä kun oli vielä sopivasti se kymmenen erilaista. Köh köh... Ai mitenniin testilakkasin kynnet suht nopeasti reissun päällä? Tai olen unohtanut käyttää käsivoidetta? Tai sitä kynsiöljyä? ^___^'

Kevyet pullukkaefektit näkyivät ainoastaan tiettyjen sävyjen kanssa. Muutoin lopputulos oli aivan kuin "tavallisella kynsilakalla". 


Omat suosikkisävyni ovat Orange Deco & Pink Cubana & Ocean Splash!
Yllättyneitä? En minä ainakaan. Lämpöiset sävyt omat minun juttuni ja turkoosi väri tuleekin olemaan kesän villikortti. Kylmät sinertävät sävyt eivät toimi minulla yhtään ja pastelliset hentoiset sävyt eivät vain ole tarpeeksi värikkäät ja voimakkaat minun lakkamakuuni. Pastellisävyt myös näyttävät todella valjuilta omaa ihonsävyäni vasten. Peruspunaisen täydellisen kynsilakan omistan jo entuudestaan ja siksi Isadoran Viva Red ei päässyt mukaan kärkikolmikkoon.

Hmm. Lupaavatko nämä lakat kestää yhden viikon ja olla superkiiltäviä? Vai kestää viikon superkiiltävinä? :D Kiiltävät nämä kyllä ovat, mutta jo muutaman päivän jälkeen muutamasta kynnestä ovat kärkilakkaukset jo aika pahasti irronneet. Näissä kuvissa ne ovat vielä ihan hyvässä hapessa. ...Ja näemmä ihan miten sattuu lakatut ai kamala :'D


"siis miten nää kädet asetellaan silleen eteerisesti ja rennosti niiku kynsibloggaajien blogeissa? Mistä nää rypyt ja rutut ja ylimääräinen nahka oikein tulee!?"


Kynsikuvailu jäi lopulta lyhyeksi sessioksi, sillä Saimaalta puski niskaan ihan älyttömän kylmä puhuri ja samaan aikaan jotkut törkimykset yrittivät valloittaa meidän Pokemonsalia! D: Tuli kiire lähteä takaisin autoon lämmittelemään ja puolustamaan omaa salia.

Maakunnasta tuli aivan mahtavasti pokemoneja! Ja siellä niitä taidetaan jahdata suurimmaksi osaksi autoilla... Sain melkein kymmenen Eeveetä, useamman Doduon ja todella monta Diglettiä! Dratinin perässä juostiin pitkin Saimaan rantoja saaressa (muutaman lapsen kanssa) mutta lopulta Dratini vain katosi kartalta, ärrr!

5 kommenttia:

 1. Tää on aivan ihanan värikäs kynsilakkakokoelma. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Yleensä keväällä on pelkästään hailakoita hempeitä pastellisävyjä, mutta tässä oli vähän jokaiselle jotakin :)

   Poista
 2. Jos tää oli sun pääsiäinen, niin mitähän sun vappu sit on(noin niinku värien puolesta). :D Mut siis ihania värejä kyllä noissa kynsilakoissa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO SIIIS mähän ajattelin lätkäistä varmaan kaikki kynnet -taas- eri väreillä ja iskeä kaikista kirkkaimmat ja räikeimmät lakkasävyt mitä omistan :'D Överin överiä, ehkä vielä kuorrutan ne glitterlakalla xD .... Ellen sitten ole karsinut niitä pois ja antanut eteenpäin, kääk!

   Neonliukuvärjäys houkuttelis myös, mutta laiskalla lakkaajalle ehkä vähän liikaa vaivaa xD

   Poista
 3. Onhan tossa aivan ihania värejä!

  VastaaPoista