sunnuntai 7. toukokuuta 2017

30 Kysymystä meikkaamisesta


Löysin meikkihaasteen Jonnan blogista, seuraavaksi Hennan blogista ja nyt päätin tarttua tähän myös itse. :) Galluppeja on kiva lukea muiden blogeista ja on niihin vastaaminenkin ihan kivaa vaihtelua tavalliseen kirjoittamiseen verrattuna. :) Haaste on alunperin lähtöisin Lindan blogista.


1. Minkä sävyinen huulipuna sopii sinulle parhaiten? Entä huonoiten?
Lämpöiset sävyt toimivat minulla ehdottomasti kaikista parhaiten. Kylmät, kovat ja kalvakat sävyt näyttävät pisamien sekä hiusteni värin kanssa todella oudolta ja eivät todellakaan saa yleisilmettäni hehkuvaksi.

2. Millä levität meikkivoiteesi?
Saan kaikista näteimmän lopputuloksen sormilla. Sormien peseminen on myös huomattavasti nopeampaa ja kätevämpää (he he) kuin meikkisiveltimien tai -munien 8)

3. Teetkö ensin silmämeikin vai meikkipohjan?

Silmämeikin. Jos kasvoille sattuu varisemaan ripsaria tai luomiväriä niin putsaus käy helpommin kun kasvoilla ei ole mitään mitä varoa

4. Mainitse kolme suosikkimeikkibrändiäsi? Miksi juuri ne ovat suosikkejasi?

En mie tiiä! :D En ole brändifanittaja, riippuu niin tuotteista. Esimerkiksi NARSilla on ihania mattahuulipunia ja samoin myös MACilla. MaxFactorilta sekä Isadoralta löytyy kivoja ripsivärejä ja essence rokkaa halpa ja laadukas -sarjassa. Herkullisen sävyiset, todella pigmenttiset, laadukkaat ja vieläpä halvat luomivärit löytyvät Mad Mineralsilta.


5. Kumman valitset: voimakkaan silmämeikin ja kevyesti meikatut huulet vai räväkästi meikatut huulet ja kevyen silmämeikin?
Arkena kevyesti meikatut silmät ja räväkät huulet, juhlissa useimmin toisinpäin tai sopivasti molempia

6. Onko sinulla jokin "luottomeikki", jonka tiedät aina onnistuvan ja joka näyttää aina hyvältä?

Ripsiväri, kulmaväri, kevyt 1-2 sävyn luomivärihöttäys ja räväkkä huulipuna

7. Suosikki luomiväripalettisi tai yksittäinen luomiväri?

Suosikkipaletti on Too Faced Sweet Peach. Dior Stylish Move -paletti on myös aivan ässä vihertäville silmilleni. Yksittäisiä luomivärisuosikkeja ovat MAC Girlie ja MAC Bright Sunshine,

8. Korjailetko meikkiäsi yleensä päivän aikana?
Jos jotain täytyy niin se on sitten huulipuna.9. Käytätkö meikin pohjustusvoidetta? Mikä on suosikkisi? 
En käytä

10. Kuinka kauan sinulla menee aikaa normaalin arkimeikin tekemiseen?
Maksimissaan 10min


11. Lisäätkö ripsiväriä myös alaripsiin?
Joskus nuorempana en voinut kuvitellakkaan että en laittaisi alaripsiin ripsaria! Nyt huomaan olevani useimmiten ilman.  Hmm.

12. Irto- kivi- vai -meikkipuuteri? 

Annan ääneni meikkipuuterille, tämä on yhä edellää parhain mitä olen koskaan kokeillut ja se on yhä edelleen käytössä. :) Kivipuuteria en ole käyttänyt enää pitkiin aikoihin, mutta vinkki todella hyvään ja edulliseen sellaiseen löytyy tästä blogipostauksestani.


13. Kokeiletko mielelläsi eri meikkityylejä vai pysytteletkö mieluummin tutussa ja turvallisessa?
Suurimpaa kaavaa teen tutusti ja turvallisesti ja aina välillä sekoitan siihen jotain hieman erilaista sekaan tai tilalle. Nopeana esimerkkinä värilliset ripsivärit tai värikkäät silmänrajaukset.

14. Ehdottomasti paras tuote kulmien meikkamiseen?
Kulmakarvageelit


15. Kuinka usein peset meikkisiveltimesi?
Liian harvoin ._.


16. Miten arki- ja juhlameikkisi poikkeavat toisistaan? 

Arkena meikkaan hyvin kevyesti, juhlameikkiin tai iltahippoihin tykkään käyttää välillä jopa aikaa sekä keskittymiskykyä. Suuriin akateemisiin juhliin (vuosijuhlat, itsarit jne) tykkään ulkoistaa supernäyttävät juhlameikit Marille. Näin minun ei tarvitse itse käyttää prosessiin yhtään omaa ajatteluaikaa tai no tehdä ylipäätänsä yhtään mitään muuta kuin mennä paikalle sovittuna aikana. :D Mikäli en luottaisi meikkaajaani 100%:sti, minulla ei todellakaan olisi levollinen ja stressaamaton fiilis. Mari tietää tasan tarkkaan mitkä jutut kasvoillani ja silmissäni toimivat ja mistä tykkään. Marin meikkituolissa koirat sylissä istuminen sekä rupattelu on jo itsessään osa sitä juhlapäivää mistä tykkään erityisen paljon ja siitä se päivän juhlahumu ikään kuin jo starttaa. :)


17. Mielipiteesi nestemäisistä huulipunista?

Ei ole minun juttuni


18. Minkä meikkibrändin toivoisit seuraavaksi rantautuvan Suomeen myytäväksi kivijalkaliikkeisiin? 
Hmm. Sanotaan että NARS niiden mattahuulipunien takia.

19. Onko sinulla jokin kipuraja, jota et ole valmis maksamaan mistään yksittäisestä meikkituotteesta? 

Isoista luomiväripaleteista (UD:n nakut tai tuo oma Too Facedin Sweet Peach) olen maksanut sen viitisen kymppiä vikisemättä, sillä lasken sen "eihän tää ole edes erityisen kallis" -hinnan saamieni luomivärinappien määrän perusteella. En kuitenkaan halua omistaa tällaisia kuin sen yhden kappaleen. Muutoin olen meikkien suhteen yllättävänkin pihi. Alle 30€ mennään ja reilusti kun puhutaan kipurajasta.

20. Varjostatko kasvojasi? Jos varjostat, millä tuotteilla? 

Innostun aina välillä kokeilemaan varjostuksia, mutta melko nopeasti muistan että ainiin enhän minä jaksa ja miksi pitää naamaa "sotkea" lisää kun siellä on jo ruskeaa pisamakaaosta kaikkialla. :D


21. Kiinnitätkö valmiin meikin meikinkiinnityssuihkeella? 
En

22. Paras sivellin luomivärien häivyttämiseen? 

MAC 217 ja Sigma E35

23. Tykkäätkö meikata muita ihmisiä? 

En erityisemmin, usein pyydetään mutta vaihtelevasti suostun :P

24. Onko sinulla meikkejä, joita koitat säästellä ja joita käytät siksi vain harvoin? 

No häh ei. Käyttöä varten minä meikit ostan ja kaupasta saa aina uuden - ei ehkä prikulleen samanlaista jos kyseessä on kausituote muuuutta aivan varmasti päästään edes suht lähelle jollakin vastaavalla toisella tuotteella. Terveisin ei-se-ole-niin-justiinsa.


25. Paras irtoripsimerkki? 
En käytä

26. Suositko luomiväreissä enemmän matta- vai shimmersävyjä? 
Käytin mattasävyjä ensimmäisen kerran ehkä viime vuoden puolella ja se kausi jatkui aika pitkään. Nyt olen huomannut siirtyneeni shimmerien pariin ja kierrän mattasävyt kauempaa kuin normaalisti. Auringonpaisteella ja keväällä lienee osuutta asiaan. :)

27. Voidemainen vai puuterinen poskipuna? 
Olen käyttänyt molempia ja öh ömh sanotaan että voidemainen

28. Käykö sinulle koskaan niin, että huomaat kotiin päästyäsi valinneesi kaupasta täysin vääränsävyisen meikkivoiteen, peitevoiteen tms.? 
Ei juurikaan. Joskus kaupassa tarpeeksi vaaleaksi todettu meikkivoide ei olekkaan ollut tarpeeksi vaalea kotona uudelleen kokeillessa... Ei onneksi ole ollut kalliita kokeiluja ja niitä voi onneksi aina pistää kiertoon


29. Kuinka monta huultenrajauskynää omistat? 
Yhden värittömän huultenrajauskynän ja se sopii aivan kaikkien huulipunasävyjen kanssa

30. Onko meikkaaminen sinulle pakkopullaa, intohimo vai jotain siltä väliltä?

Töihin ja kouluun meikkaaminen on rutiininomaista (ei tarvetta koreilla mutta tulee heti huolitellumpi ja skarpimpi fiilis). Juhliin yms illanistujaisiin pistän enemmän luovuusvaihdetta silmään.

Pakkopullaa meikkaaminen ei missään nimessä ole (voin hyvin viilettää kaupungilla ilman meikkiä) mutta en koe sitä myöskään mitenkään intohimoiseksi asiaksi.


Yllättikö mikään tai löytyykö sieltä meikkaussamiksia? :)

4 kommenttia:

 1. Jee! Mullakin on tää postaus tulossa ihan pian blogiin! Näitä on niin kiva lukea :) Ja ehkä paras toi frettikuva <3 On kiva lukee miten eritavalla tai samalla tavalla asioita tekee meikkauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisia tulee tehtyä nykyjään enää tosi harvoin, mutta sitten taas muistaakin miten kivoja nämä ovat :D

   Sofia ja asioiden tutkiminen <3

   Poista
 2. Ihanaa, että teit tän! :) Saisinpa itsekin rajattua huultenrajauskynäni yhteen, mulla on väritön ja se on eniten käytössä, mutta olen kyllä aivan rakastunut Lancômen kaiken kestäviin kyniin ja olisi kyllä vaikea luopua niistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoin ja viimein :'D Multa löytyi jossakin vaiheessa lähemmäs kymmenen erilaista huultenrajauskynää... Silleen hmm miksi? :D

   Poista