maanantai 8. toukokuuta 2017

Lontoo meikkiostos


Kävin helmikuussa Lontoossa juhlistamassa lähipiiriin kuuluvaa synttärisankaria. Samalla reissulla oli tarkoitus täydentää Batiste -varastot (parhaat kuivashampoot) ja löytää paljon kehutut NARS kynämalliset mattahuulipunat. NARSia myydään vähän joka puolella eli pääsin valitsemaan mille tavaratalolle puntani ojennan.


Valitsin ostopaikaksi sympaattisen Liberty -tavaratalon. Se on perustettu vuonna 1875 ja se on Lontoon yksi vanhimpia tavarataloja. Vaikka sinulla ei olisi mitään aikeita shoppailla niin käy ihmeessä tavaratalo -sisältä ja ulkoa- katsomassa mikäli arkkitehtuuri vähänkään kiinnostaa. Libertysta suorastaan aistii vanhan mennen ajan, rakennuksen loputtomissa yksityiskohdissa riittää ihasteltavaa ja samalla ympäri kävellessä vanha puulattia narisee jalkojen alla. :)


NARS Velvet Matte Lip Pencil - Red Square

Onneksi päätin tutustua tähän ulkomaalaisissa kosmetiikkablogeissa paljon hehkutettuun mattahuulikynään, tämä on aivan loistava ja todellakin ansainnut jokaisen saamansa kehun.

Siinä missä olen ennen peukuttanut MACin mattahuulipuna (markettipuolelta essence matt matt matt) niin harkitsen kääntäväni kelkan nyt täysin NARSin puolelle.


Tämä oranssinpunainen (punertava oranssi? oranssihtava punainen? sävy) on niin kaunis! Se on kesäinen, menee arkeen sekä juhlaan ja on hillityllä tavalla kirkas.

Koostumus on matta, mutta tämä tuntuu enemmän samettiselta huulilla. Väri on helppo levittää ja jopa muokata jälkikäteen. Kestävyys on todella hyvä eli tämän kanssa ei tarvitse vilkuilla syömisen jälkeen peiliä - paitsi ihmetelläkseen että sielläkö se on vieläkin ilman tarvetta korjailla. :D


Oranssiin taittava puna on i-h-a-n-a! Toimii myös kalpealla iholla, ehdottomasti ei tarvitse parikseen ruskettunutta kesäihoa. :)


Hyllyltä jäi erityisesti houkuttelemaan myös sävy "Intriguing". Ehkä sitten ensi kerralla kun tulee matkustettua maahan josta NARSia saa. :) Saatavuus Suomesta onkin kyseisen merkin ainut miinuspuoli, sitä kun ei täältä saa ostettua. :/ Lähin ostopaikka taitaa olla Tukholman Sephora.


Ulkona tulee taas vaihteeksi rakeita mutta tulkoot vain kyllä tänne mahtuu!

Aurinkoista viikkoa ^___^

1 kommentti: