torstai 20. syyskuuta 2018

Kynsilakat Tylypahkan syyslukukaudelle

idkuvaessie

Sain essieltä Fall for NYC -kokoelman uutuuskynsilakat käsiini, miten herkulliset sävyt niissä onkaan! Sopivan tummat, lämpimät murretut sävyt ovat minun juttuni - aina toimivan mustan lisäksi. :D Sen vuoksi kaikki syksyllä ilmestyvät väripaletit aina kosmetiikasta vaatteisiin ovat hyvin paljon minua. Essien kynsilakat saapuivat myös sopivasti ennen tulevia Tylypahka -teemaisia opiskelijabileitä, näistähän saisi värimaailmaltaan oikein hyvät kynnet Tylypahkan jokaisen tuvan edustajalle, eikös?


Tylypahka-teemaisten opiskelijabileiden pukukoodina on tunnustaa jotakin neljästä Tylypahkan tuvista. Ihan omaan väripalettiini nojautuen ajattelin mennä tupateemalla Rohkelikko. Ehkä vähän tylsä valinta, mutta kun niillä on just mulle sopivat värit! :D Luihunen houkuttelisi muuten (no haloo, koska ah niin ihana Lucius Malfoy x__x), mutta vihreä ei yksinkertaisesti toimi minulla yhtään ja en omista kuin yhden vihreä vaatekappaleen - ja se vaatekappale ei sovi teemaan ollenkaan.

Harmi, kun en voi Tylypahkaan sopivia frettejäni ottaa bileisiin mukaan. x) Joudun siis tyytymään mälsempään vaihtoehtoon, eli lainaamaan Nestorin ja Sofian yhteiseistä pehmolelufrettiä. :D


Say it ain't soho

Ensimmäinen kynsilakkavalinnoistani Tylypahkaan. Tässä lakassa on kaunis, tumma meripihkainen sävymaailma. Hyvä valinta Rohkelikolle! En yleensä innostu metallinhohtoisista kynsilakoista ollenkaan, mutta tässsä lämmin kuparimaisuus antaa paljon anteeksi. 


Fall for NYC

Tämä sinapinkeltainen lakka pääsee toisena kynsilakkana Tylypahkaan. Tuleehan tästä mieleen leijona, sellainen Leijonakuninkaan värinen leijona. Värinsä puolesta tämä toimisi myös Puuskupuhin tuvassa.


Booties on broadway

Tämä tummansininen lakka olisi valintani, jos tupani olisi Korpikynsi.

Olen todella nirso tummien kynsilakkojen suhteen, ja yleensä tykkään turvautua tummissa kynsilakoissa aina yhtä tyylikkääseen mustaan. Mikäli musta kynsilakka tuntuu liian dramaattiselta tai raskaalta, on tummansininen raikkaampi vaihtoehto. Booties on broadway on lähes identtinen jo aikaisemmin omistamani essie after school boy blazer -kynsilakan kanssa, jota nimenomaan käytän ns. raikkaampana mustana. Booties on broadway on hieman vaalempi.


Empire shade of mind

Olisin odottanut NYC-teemaiselta kokoelmalta tummanvihreää kynsilakkaa syksyisen Central Parkin henkeen, mutta betonista kaupunkimiljöötä ja taivaalle kohoavia pilvenpiirtäjiä kuvaava hopealakka on myös yhtä looginen valinta tähän kynsilakkakokoelmaan. Tummanpuhuvan vihreä puuttuessa, tämä metallinhohtoinen hopealakka olisi kynsilakkavalinta, jos edustamani tupa olisi Luihunen.  

Tässä kynsilakassa yhdistyy kaksi asiaa, jotka eivät sytytä mikäli ne ovat kynsilakassa. Kylmä, hopeinen sävy ja metallinhohto. Kuparisessa say it ain't soho -kynsilakassa metallinhohto ei häirinnyt, koska kupari on sävynä lämmin ja se sopii ihonsävyni kanssa todella hyvin. Empire shade of mindissa ei taas ole mitään minua. Ehkä jos väri olisi tummempi, hieman likaisempi ja ilman metallinhohtoa?


It takes a west village

Tämä kaunis malva arvelutti aluksi, sillä purppurat ja violetit sävyt eivät myöskään toimi ihollani erityisen hyvin. Se saa sormet näyttämään jotenkin... kelmeiltä. Tässä on hieman harmahtavaa sävyä pohjalla, jonka luulen olevan syy miksi tämä näyttää ihollani ihan kivalta, eikä ollenkaan kylmältä. Ehkä se harmaa siinä vähän lämmittää ja ei tee tästä liian hempeää?


Stop, drop & shop

Viimeisenä sävy, joka toi minulle mieleen marjapuuron. Sellaisen syksyversion! Kyseessä punertavan ja ruskean sävyjä sopivassa suhteessa sekaisin. Omaan väripalettiini varma nakki! ... Tästä jäi kuitenkin vähän liiankin helppo ja varma fiilis.

Mikä kynsilakka oli sinun suosikkisi?
Pssst! Jos nähdään Tylypahkassa, tuu nykäsemään hihasta! :)


Tuotteet saatu essieltä

1 kommentti: