tiistai 2. huhtikuuta 2019

Kevään kaunein luomiväripaletti


Kasvoilla tuntuva auringon lämpö, kevyemmät vaatekerrokset ja valoisuus. Nämä kolme asiaa tuovat minuun tällä hetkellä valtavasti lisää virtaa, jaksamista ja halua olla muuallakin kuin vain sisätiloissa. Tämä kaikki näkyy myös uudelleen heränneenä meikki-innostuksena. Käytinköhän tuossa talviaikana luomiväria edes montakaan kertaa? Huulipunat ovat sen sijaan olleet -myös talvikautena- erittäin tehokäytössä. :D

Minulle kevät ja syksy ovat aina olleet ne vuodenajat, jolloin tunnen kokonaisvaltaisesti oloni enemmän omaksi itsekseni. Näinä kausina tunnun saavani myös kaikista eniten asioita aikaiseksi ja innostun uusista asioista ihan eri energialla. Talvi ei ole minun juttuni yhtään, loputon pimeys ja värittömyys ahdistaa ja lumessa kahlaaminen tympii. Talvikausina vaatteilla fiilistelystä ei ole tietoakaan, kaikki jää takin alle piiloon. Kesä menee tasaisesti hyvänä, valo väreineen ilmestyvät kaikkialle ja on lämmintä. Ihmiset ovat liikkeellä ja kokoajan tapahtuu. Kesä on pukeutumisena kuitenkin minulle myös vähän epäinspiroiva, kaikki on liikaa ja on kuuma. :D Lempivuodenaikani eli syksy ja kevät ovat tosiaan ne minun vuodenaikani. Keväällä luonnon hiljaista heräämistä on ihastuttavaa seurata, sitä kun mutaisista tienvarsista puskee esiin pieniä kukkia ja koivuihin ilmestyy vihreitä hiirenkorvia. Syksyn väriloisto on sanoinkuvaamattoman kaunis, pidän siitä miltä ulkona tuoksuu ja miten ilma tuntuu iltaisin hieman rapsakkaammalta. Keväänä ja syksynä pukeutumisessa on ihan omanlaisensa fiilis ja silloin tykkään leikitellä vaatteilla. Kevyitä ja lämpimiä vaatteita voi yhdistellä keskenään ja tästä johtuen koskaan ei ole liian kuuma tai liian kylmä. 

Viimeisimpänä innostumisen lähteenä on ollut tämä ColourPopin luomivärikauneus! 

idkuvashe

Kyseinen luomiväripaletti kantaa sanahirviönimeä ColourPop x Karrueche Fem Rosa She. Paletti on jonkinlainen yhteistyöluomus, mutta minulla ei ole aavistustakaan kuka on tämä Karrueche :D Villinä veikkauksena olettaisin kyseessä olevan kauneustubettaja tai sitten joku Kardashianeiden naapuri. En seuraa tubemaailmaa (paitsi jenkkiläisiä pelikanavia) eikä julkkistietämykseni ole yhtään sen häävempi.


Lämminsävyisestä paletista löytyy tiiltä, persikkaa, champanjaa, luumua, kuparia, korallia, ruusukultaa... Sopivasti vähän kaikenlaisia pehmeitä sävyjä. Luomivärit ovat hyvin pigmenttisiä, eli vaaleimmatkin sävyt erottuvat luomilta ongelmitta. Paletin ainoa heikompi yksilö on Chick, jossa tehot eivät riitä edes toisen värin päälle töppösiveltimellä töpöteltynäkään. Harmi, sillä ideana se avaisi katsetta ja toisi valoa silmän sisänurkkaan, mutta nyt esitys jää harmillisen heikoksi. Onneksi paletissa ei myöskään ole muita tällaisia frosted- koostumuksen luomivärinappeja, vaan ne ovat koostumukseltaan metallinhohtoisia, satiinisia ja mattaisia. Gal-sävy on paletin ainoa (jess!) glitterinen luomiväri.


ColourPopilla oli käynnissä Free global shipping -kamppis, ja maksoin pelkästään luomiväripaletin oman hinnan eli noin 15€ euroa

1 kommentti:

  1. Tää paletti näyttää kyllä herkulta! Ei ihme, että oot ihastunut :) ColourPopin meikit on jääneet multa vielä kokonaan testaamatta, mutta mielessä on kyllä ollut tehdä sinne tilausta. Tää voisi hyvin tarttua samalla mukaan, nää sävyt on tosi kauniita!

    VastaaPoista