torstai 11. huhtikuuta 2019

VIHDOIN täydellinen nudekynsilakka


Kyllä muuten on saanut sellaista metsästää frettien ja koirien kanssa, ei ollut mikään helppo homma. Sydämeni sykkii räikeille ja superkirkkaille kynsilakoille, mutta olen miettinyt nudekynsilakkaa jo pidempään. Se olisi hyvä vaihtoehto niille päiville, kun ei ole erityistä fiilistä millekkään tietylle värille, mutta haluaa kynsien näyttävän kuitenkin siisteiltä ja lakatuilta. Toisena vaihtoehtona siistille ja ns ei ei-laitetulle lopputulokselle olisi ranskalainen manikyyri, mutta se on omaan tyyliini ja kynsimakuuni turhan klassinen.

Vaikka olen hakenut vinkkejä vaalealle, kylmälle iholle sopivasta nudekynsilakasta aina Pinterestistä, Instagramista ja kynsiblogeista lähtien, kohdalle on osunut vain huteja. Kuvissa ne näyttävät helposti juuri oikeanlaisilta, mutta omiin räpylöihin iskettynä lopputulos ei vaan näytä raikkaalta. Pikemminkin nuhjaantuneelta valkoiselta nahkasohvalta, hyi.

Aikaisemmat kokeilemani nudelakat ovat olleet aina joko liian kellertäviä, liian rusehtavia, liian tunkkaisia, liian helmiäisiä tai sitten oma kynsi kuultaa sieltä läpi. Miten tämä onkin näin vaikeaa?

essence - marshmallow 03

Päädyin jälleen kerran piipahtamaan läheisellä Tokmannilla ja vilkaisemaan miltä essence -hylly näyttää, ja onko siellä jotain uutta ja jännittävää. Värikkäinen kynsilakkojen seasta pisti silmään yksi vaaleahko kynsilakka. Voisiko tuo olla taas ihan vääränlainen? Viitsinkö enää edes yrittää? No, alle kolmen euron ostos ei sielua kirpaise eli kokeillaan nyt.

Sävy marshmallow yllätti todella, sillä se oli juuri täydellinen omaa ihonsävyäni vasten! Alle kolmen euron kynsilakka yllätti myös peittävyydeltä sekä kestävyydeltä. Lakkaa ei tarvinnut kerrostaa kuin kaksi kerrosta, ja lakkaus kesti hyvänä useamman päivän. Essencen hinta-laatusuhde yllätti taas jälleen kerran. 


^ tuttu näky, kun käyn Tokmannilla tai Citymarketissa "vähän katsomassa essence -hyllyä" :D

1 kommentti:

  1. Täydellinen ja vaikka käytän monia sävyjä, nämä nudesävyt on niitä, joissa parhaiten viihdyn.

    Ihanaa viikkistä. <3

    VastaaPoista