maanantai 5. elokuuta 2019

Rikoin kaikki luomiväripalettini


idkuvarikki

Meikkikokoelmani on kokenut aikamoisen karsimisen. Koen miellyttäväksi omistaa kompaktin meikkikokoelman, jossa jokainen omistamani meikki on aktiivisesti käytössä. En halua omistaa meikkejä, jotka makaavat suurimman osan ajasta meikkilaatikossa käyttämättöminä.


Yksikään luomiväripalettini ei ollut täydellinen. Niistä jokaisesta löytyi ihanien sävyjen lisäksi paljon sellaisia, joita käytän tosi vähän tai en ollenkaan. Halusin omistaa pelkästään sellaisia luomivärejä, joita varmasti käytän ja joista saisin vielä joku päivä pannun eli napin pohjan näkyviin. Starttasin lopulta projektin, ja tilasin Ebaysta siihen soveltuvan The Face Shopin tyhjän magneettiluomiväripaletin. Kiitos tuotevinkistä Virvelle!


Luomivärinapit ovat metallisessa pannussa, ja pannut ovat liimattu pohjasta kiinni luomiväripalettiin. Sulatin liimaukset puhaltamalla hiustenkuivaajalla palettien pohjaan kuumaa ilmaa muutaman sekunnin ajan.


Kun liima on sulanut, luomivärinapit on helppo nostaa paletista ulos. Tähän soveltui parhaiten riittävän jäykkä ja litteä veitsi. Alapuolen kuvissa käy ilmi, että esimerkiksi hakaneula ja neulat eivät soveltuneet tähän sitten ollenkaan.

Minulla on hyvin rajattu kärsivällisyys ja keskittymiskyky (samaa luokkaa kuin oravalla) koskien kaikenlaista pikkunäpertelyä, ja saavutin oman limittini tässä hommassa melko nopeasti. :D Onneksi kumppani on tottunut kasamaan tietokoneita eli nyhräämään kaikkea pientä pienillä työkaluilla. Hän on myös varustetta uskomattomalla kärsivällisyydellä ja keskittymistaidolla. 

Kiitos edellä mainittujen piirteiden, onnistuin aiheuttamaan melkoista tuhoa useammalle luomivärinapille. :'D Touhua sivusta seurannut kumppani kyllästyi kuuntelemaan ähinää, kiroilua, valitusta ja puuskuttamista nappasi lopulta luomiväripaletit käsittelyyn irroitti loput luomivärinapit - ja vielä täysin ehjinä kaikki! Hupshei ^___^'


Tadaa! Ei enää kolmea erillistä luomiväripalettia, vaan yksi täydellinen. Luomivärinappien aikaisemmat palettikodit olivat Too Faced Sweet Peach, Dior Stylish Move ja ColourPop Fem Rosa SHE.


Tästä tuli niin ihana! Olen huomannut käyttäväni luomivärejä yhä entistä useammin, nyt kun kaikki löytyvät yhdesä samasta paletista. Paletti on myös sopivan kompakti, eli sitä viitsii kantaa myös reissuilla mukana. :) Paletti saa myös plussaa isosta peilistä ja mukana tulleesta ihan hyvästä siveltimestä.

9 kommenttia:

 1. Tämä juttu osui kyllä mystisesti hyvään saumaan! Olen meinaan parin kuukauden ajan pohtinut, että pitäiskö vaan ronskisti siirtää ne kivat napit omaan palettiinsa ja luopua lopuista. Kun noita paletteja on minun makuuni liikaa lojumassa, vaikka olen luopunut kuluneena vuonna varmaan kymmenestä. :D Täytyypä alkaa etsiä tuollaista vastaavaa palettia. Ebaysta tuskin jaksan tilata, mutta eiköhän noita muualtakin saa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tosiaan lisääntyi luomivärien käyttö tän karsimisen myötä ja löysin sieltä vanhoja helmiä :) eli sävyjä mitkä on jääneet vain vaille käyttöä, koska siinä ympärillä on niin paljon huonoja sävyjä ja sen takia paletteihin ei ole tullut tartuttua yhtä ahkerasti.

   Poista
 2. En ehkä kestä tälläisiä kuvia ;D ottaa liikaa pumpusta :DD mutta kiva paletti tuli, itse en kykenisi rikkomaan jotain mistä olen pitkän pennin maksanut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :DD Mua kirpaisi vielä pari kk sitten ajatus palettien riisumisesta. Sitten kun niitä alkoi tuossa askartelemaan, niin loppujen lopuksihan ne on vain muovia ja paperia nätissä muodossa :) Ajattelen myös, että olen maksanut niistä luomiväreistä ja luomiväripaletti oli ikään kuin vain kaunis pakkaus siinä ympärillä

   Poista
 3. Emma/thebeautysquares6. elokuuta 2019 klo 20.40

  Tulipa ihana kokoelma! Minäkin hajotin pari vanhaa palettia tuossa keväällä, mutta en siltikään ole käyttänyt niitä :/ luomivärejä on siis liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei! Mulla meni tuon operaation aikana muutamia nappeja halki, ja ei ne tarvinneet kuin toisen lisätärähdyksen niin loputkin varisi niistä kupeista ulos >__< On ne herkkiä!

   Poista
 4. Onpas kiva kokoelma ja kiva paletti. Mietin joskus samaa, mutta toistaiseksi olen pitänyt paletit ehjinä. Oon vähän semmoinen "Mut noi on joskus kivoja" värien kanssa ja pitäisit ehdä usemapi... Liian vaikeaa kun on sama 4kk koiranpennun keskittymiskyky :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah :DDD Mä niin nään toi koiranpennun keskittymiskyvyn! Käy niitä järjestyksessä vaan läpi, sitten ne mitä ei tuu käytettyä esim viikon aikana ollenkaan niin pois vaan :)

   Poista
 5. Tää oli jotenkin todella tyydyttävä postaus :D. Ihana lopputulos!

  VastaaPoista